Slobodno vreme

M. Ž.

17. 01. 2021. 19:06 42

"VUČIĆ NAS SPASIJO OD KURONU" Kad SNS bot pomeša naloge na mrežama (FOTO)

Mehanizam internet aktivista Srpske napredne stranke, odnosno takozvanih botova, odavno je otkriven, ali uprkos tome, plaćenici SNS ne prestaju sa hvalospevnim pisanjem, ne tako pismenih komentara na račun predsednika stranke Aleksandra Vučića i ostalih iz državnog vrha. Dešava se takođe da jedna osoba ima desetine naloga kako bi se stvorio privid o velikoj podršci Vučiću i SNS-u na internetu. Međutim, šta se desi kada jedan bot zaboravi da se "izloguje", pa napiše komentar pod istim imenom?

Internetom kruži spektakl u režiji izvesnog bota pod "logom" Marko Dedić koji je napisao komentar, a potom samom sebi odgovorio, ne znajući da nije promenio nalog.

Prepisku Marka Dedića sa samim sobom prenosimo u originalnom obliku, bez korekcija.

- Da nije vucica sa hiljadama respiratora koje je kupijo nebi pobedili kuronu hvala mu i konu i kisicki i trepavcevicu na saveti za narod - napisao je on.

Posle nekoliko minuta, odgovorio je samom sebi, zaboravivši da se nije odjavio sa starog profila kako bi se ulogovao na novi pod drugim imenom.

- Svaka cast na komentar marko nisam za vucica ali spasijo nas je od kuronu - istakao je izvesni Marko Dedić, čije je ime u ovom slučaju takođe diskutabilno.

Bilo kako bilo, režim se očigledno ponosi ovakvom "podrškom".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 42

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati