Slobodno vreme

Direktno.rs

18. 10. 2020. 21:20 0

KAKVO LUDILO! Kućne improvizacije koje će vas oduševiti

Ako ste se našli u situaciji da niste mogli da pronađete daljinski upravljač, niste imali selfi stik ili ste samo tražili vašu kornjaču, evo ideja koje vam mogu poslužiti za ubuduće...

Pogledajte najluđe improvizacije kojima se ljudi na internetu i dalje dive i smeju.

1. Evo kako možete da ispratite kornjaču kada je pustite da se prošeta po stanu. 2. Uh, kakva motivacija za učenje! 3. Ono kad se dete zanese i šara po zidu pa roditelji od toga reše da naprave foru za sva vremena.4. Kada ste zavisnik od igrica i ne možete ni da se okupate. 5. Genijalan izum za one koje mrzi da ustanu ručaju za stolom.6. Ako ostajete na aerodromu preko noći, možete da kampujete u šatoru između čekaonica. 7. Evo rešenja, nema više potrage za daljinskim.8. U ovom odelu, vašeg psa sigurno više niko neće pomazi.9. Savršen izum za one koje mrzi da peru sudove.10. Genijalna obuća koja će vas štititi od opasnih Lego kockica.11. Idealan način kako da se sakrijete od sunca i žena.12. Da li je na osnovu ovoga nastao selfi stik? 13. Ono kada nemate peglu, ali ste jako snalažljivi pa zagrejete lonče.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati