Slobodno vreme

Direktno.rs

03. 10. 2020. 22:56 25

Vučićeva dukserica i trenerka - kao prosečna penzija! (FOTO)

Kad ti je plata 830 evra, imaš troje dece i kada se oblačiš iz Fundusa jer si dekintiran. Tri dukserice koštaju kao prosečna penzija - skrenuo je pažnju jedan od tviteraša na imidž predsednika Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića tokom "iznenadnog" obilaska gradilišta Beograd na vodi.

Vučić se na na društvenim mrežama pohvalio lokacijom na kojoj se nalazi, a prvo što je primećeno kod njega, skupocene sakoe i odela zamenio je, takođe skupocenom garderobom - trenerkom i duksericom od po 8.700 dinara po komadu.

Da li je današnja kombinacija odeće predsednika Srbije iz fundusa ili su mu, specijalno za njega, sašili, pošto je gabaritan, zapitali su se tviteraši, koji od jutros komentarišu njegovu odevnu kombinaciju prilikom nenajavljene posete Beogradu na vodi. Tviteraši tvrde da njegova današnja odevna kombinacija, brenda Abercrombie and Fitch, košta oko 160 dolara.

- Abercrombie and Fitch, komplet oko 160 dolara. Za laganu šetnju po gradilištu”, napisala je jedna tviterašica, uz komentar da mu "ama baš ništa ne stoji".

Drugi tviteraš je dodao:

- Kad ti je plata 830 evra, imaš troje dece i kada se oblačiš iz Fundusa jer si dekintiran. Tri dukserice koštaju kao prosečna penzija -

Vrlo lako se, jednostavnom pretragom, može ustanoviti da dukserica i trenerka "Abercrombie and Fitch" na sajtu "Next direct" za Srbiju, koštaju 8.700 dinara po komadu.

Ukoliko je poručio direktno sa ovog sajta, duks je platio 69 dolara, dok je za donji deo trenerke ao 59 dolara.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 25

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Neuspešan skok

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati