Slobodno vreme

Direktno.rs

12. 08. 2020. 18:22 19

Vučić nosi odela od 2.500 i cipele od 1.500, ali evra!

Odavno smo se naslušali, a i iznova slušamo priče koje odjekuju sa režimskih televizija i portala kako je predsednik Aleksandar Vučić običan čovek, narodski čovek, kako sve u životu pošteno plati, pa i vodu koju popije na konferencijama za medije. Takođe slušamo da ne nosi skupocena odela za razliku od njegovih bliskih saradnika iz stranke, a u njegovo hvalisanje odavno je uključen i osuđenik za šverc narkotika Aleksandar Kristijan Golubović.

On, naime, ponavlja priče kako je Vučić zaslužan zato što se u Srbiji živi dobro, da na uštrb toga, nosi jeftina odela koja mogu da se nađu u običnim buticima.

- Prvi put na političkoj sceni verujem da je SNS prava stvar za sve. Hajde ostavimo SNS. Uzmimo čoveka lično, Aleksandra Vučića, koji nosi sako od 2.500 dinara, cipele normalne od 1.500 do 2.000 dinara. Ja se razumem u garderobu, ništa se nije promenio. Hoće da ostavi trag u Srbiji - rekao je Golubović na TV Hepi.

Da je ovo sve jedna jeftina kampanja dokazao je Direktno.rs, koji je obišao beogradske butike i napravio fotografije odela i cipela koje koštaju onoliko koliko je Golubović naveo za Vučića da ih nosi.

Krenimo od cipela... Dakle, na fotografijama je obuća koja košta između 1.500 i 2.000 dinara.

Na sledećoj fotografiji možete da uporedite cipele koje nosi Aleksandar Vučić, a golim okom se može da se vidi da se obuća na Vučićevim stopalima i ona od 2.000 dinara iz beogradskog butika i te kako razlikuju i da su njegove cipele za nekoliko hiljada evra skuplje.

Osuđenik Kristijan Golubović dalje kaže da Vučić nosi odela i sakoe od 2.500 dinara... Predstavljamo vam pantalone i košulje iz butika koje koštaju toliko.

Da li i ti delovi odeće liče na one koje Vučić nosi? Čak i laiku je jasno da je garderoba prvog čoveka države takođe za više hiljada evra skuplja od one koju možete naći u buticima za cifru koju je Golubović naveo.

Ne preostaje nam ništa drugo nego da završimo čuvenom narodnom poslovicom - ako laže koza, ne laže rog.

 

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 19

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati