Slobodno vreme

Direktno.rs [ Izvor: 24sata.hr ]

23. 02. 2020. 21:54 0

Kako ranoranioci koriste svoje vreme dok ostali spavaju

Jeste li se ikada zapitali što rade ljudi koji su 'na nogama' pre pet sati ujutro dok ste vi još u dubokom snu. Ranoranioci su podelili nekoliko svojih najdražih stvari koje rade pre pet sati.

Uradite ono što stalno odlažete

- Započinjanje dana rano me podstakne i daje mi osećaj da mogu napraviti stvari koje su izazovne ili koje već dugo vremena odgalažem. Uvek ostavljam teške zadatke, poput rešavanja poreza ili predloga za novi posao, za rano ujutro, jer se tada najbolje osećam da ih obavim - rekla je Kari S. koja obično ustaje između 4:30 i 5:15 sati. 

Napravite ono što u danu ne stignete

- Moj život ponekad zna biti užurban, tako da dragoceno vreme pre pet sati iskoristim kako bih obavila neke stvari. Telefon mi ne zvoni, moja pošta nije zatrpana mejlovima, niko mi ne smeta. Pokušavam napraviti što više stvari u to vreme. Spoznaja da imam tri ili nešto više neprekinutih sati za obavljanje posla je dobar osećaj - kaže Vendi P. (40), tužiteljka, autorka i predavačica na univerzitetu, koja se obično budi u tri sata ujutro.Vežbajte

Volim ići u teretanu do 4.45 ujutro, uglavnom jer je tiše i ima malo ljudi, što znači da mogu vežbati na spravama koje želim. I lakše mi se koncentrisati se jer niko nije raspoložen za pričanje tako rano. Osim toga, tokom celog dan ćete se osećati bolje - kaže Alison J. (44), direktorka korporativnog komuniciranja.Vreme za čitanje

- Obično radim puno toga ujutro, ali najdraže mije čitanje. Jako volim čitati, ali kao mama s malom decom retko imam vremena za to. Kada se probudim pre pet sati ujutro, um mi je dovoljno budan da se mogu usresrediti na čitanje, a u mojoj kući je još uvek mirno jer deca tad još spavaju. To je savršeno vreme da se nagradim dobrom knjigom i savršen način za započnem dan - kaže Tameika D. (45), advokatica.

Vreme za sebe

- Ja sam stilska blogerka i volim ujutro naći vremena za raditi ono što najviše volim, birati odeću, napraviti frizuru i našminkati se. Ove stvari mi pomažu da se osećam bolje, a odvajanje vremena za to mi pomaže da dan započnem srećnija - rekla je Džoana Fejt V..

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati