Savremena žena

Direktno.rs

12. 05. 2022. 16:00 1

Zbog ovih fotki poželećete da se ošišate na kratko

Ako tražite promenu i krenuli biste od frizure, možda treba razmisliti o kraćoj kosi. I mnoge poznate žene pokazale su da su i te kako ženstvene sa kratkom kosom.

Duga bujna kosa nije više imperativ u bjuti svetu, te i prelepe poznate ličnosti kao što su Gabrijel Junion, Skarlet Johanson, Natali Portman, pa i Tajra Benks, čiji je zaštitni znak baš duga bujna kosa, biraju kratke moderne frizure. Pokazuju da i sa njima mogu da se osećaju ženstveno i lepo.

I poznata frizerka Kristina Kacabina pomaže svojim klijentkinjama da se osete snažno, da budu pune samopouzdanja i podseća da i dalje mogu da budu zanosne bez obzira na dužinu kose.

U intervjuu za Bored Panda, Kristina je pričala o trendu kraće kose.

"Mnoge žene u svojim 30-im su na prekretnici - pitaju se kuda dalje sa svojim životom. I meni se to desilo; u nekom trenutku sam izgubila svu motivaciju da nastavim dalje, da napredujem i produbljujem znanje u svojoj tadašnjoj profesiji."

Kristina je kazala i kako mnoge njene mušterije u potrazi za promenom budu oduševljene takozvanom biksi frizurom koju iznova i iznova traže.

Biksi je kratka frizura koja se često opisuje kao hibrid između boba i piksija. Spaja otmen elegantan izgled i onaj ležeran sa bezvremenskom sofisticiranošću. I izgleda dobro na svakoj ženi bez obzira na godine.

Odsecanje kose ume da bude jako teško i veliki je korak. Međutim, možda trendovi u šišanju, poput piksija, kratkog boba ili čak takozvane Chanel frizure mogu da inspirišu na promenu.

A ta promena onda neretko vuče i druge stvari na pokret.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati