Savremena žena

04. 02. 2022. 18:01 0

"Mozak boli" od prepiske devojke iz Srbije: Jadan dečko

Ljubomora postoji od kad je sveta i veka, a mnogi je u "maloj dozi" u ljubavi podrazumevaju. Međutim, kada je u pitanju patološka ljubomora, stvari se menjaju iz korena, a takav primer opesivnog ponašanja je zbunio korisnike Tvitera.

Naime, jedna devojka je podelila poruke koje je razmenjivala sa drugaricom koja nije mogla tačno da "provali" kada joj je dečko zaspao. Ta verbalna tirada je bila jednosmerna, devojka je samo pisala i pisala, a zbunjenu drugaricu je kako kaže "mozak zaboleo".

- Kakav psihopata od devojke, mozak me zaboleo - napisala je korisnica Tvitera koja je objavila prepisku gde njena drugarica deklamuje tačno u minut kada je njen dečko ulazio na Vajber i Vocap kad je ona njemu nešto poslala, pa onda on to pročitao, a vrhunac svega bio je kada je na osnovu svih tih podataka krenula da računa koliko sati je spavao prethodnu noć.

"Nije mi dobro", "Može li se još sta zaključiti iz ove statistike osim koliko je umoran", "Bolest", bili su komentari onih kojima je bilo žao dečka, a našli su i oni sa još gorim teorijama zavere.

"A da bacim bubu... Možda je u 1:11 otkucao da je voli, odložio taj telefon, pa u 1:12 upalio drugi i pisao nekoj drugoj do recimo 4. Onda se sigurno nije naspavao", napisala je jedna devojka. Šta se posle desilo sa ljubomrnom drugaricom, nije napisano, pa ne znamo kraj ove sage.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bg kontejneri

Zoran Živković [07.10.2024.]




Video dana

Još jedna cigla u zidu

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati