Savremena žena

Direktno.rs

05. 01. 2022. 10:32 4

"Dete napravilo lom, ja nemajka. Pa je**te se!" (FOTO)

Nedavno je jedna tviterašica iz Srbije podelila simpatičnu novogodišnju fotografiju iz topline svog doma - na istoj je, naravno, okićena jelka, ali fokus je na nečem sasvim drugom - gomili razbacanih igračaka svuda po sobi.

"Imajte decu, zabavno je!!!", napisala je pomalo satirično ova mama, a njen tvit izazvao je puno simpatija s jedne strane, a s druge - kritika i zlobnih komentara.Naime, neki tviteraši su se pridružli ovoj mami i sami podelili fotografije haosa nakon dečje igre, uz komentar da je to "prava kućna atmosfera".

"Meni je srce puno kad vidim ovu sliku. Hvala Bogu da ima ko da napravi lom", "Konačno jedna realna i normalna slika. Muka mi je top sređenih soba kao da niko ne boravi i gde dete ne sme ništa da pipne", "Prelepo...koliko samo života i radosti ima u ovoj slici...neprocenjivo, dečji nered je neuporedivo lepši od najbesprekornijeg reda", "E, to je prava, porodična dnevna soba u kojoj žive ljudi.E, to je prava, porodična dnevna soba u kojoj žive ljudi", samo su neki od pozitivnih komentara istomišljenika.

No, ubrzo su usledile i zlurade opaske, u potpunom neskladu sa prazničim duhom: "Meni ova slika govori o tebi, sori. Nauči ih da spremaju za sobom", "Zabavno je gledati kako ti dete razvlajujće kuću, a ti dozvoljavaš? Biće ti zabavno i kad se bude pijano teturalo do kuće", "Samo ću da se prekrstim i levom i desnom", "Ovde nisu kriva deca, već onaj koji im je pokupovao sve ove gluposti, praveći od stana obdanište i zabavište", pa čak i "Nije to do dece nego do onih koji ih nisu vaspitali. Sve se uči od malih nogu, a posle se čudimo što imamo huligane i šta nam se dešava u ovom očito posrnulom društvu. A dobro kaže i ona naša izreka " čega se pametan stidi ...". Pa i put do pakla je često popločan dobrim namerama"...

Ovu tviterašicu ipak nisu uzdrmale kritike, ali nije ostala ni imuna na njih, te je dežurnim zanovetalima ipak poslala poruku.

"Izbacila sam sliku gde mi dete napravilo lom, nazvali me retardom jer dete ima previše igračaka, da sam upropastila dete jer ne ceni stvari i kako sam nemajka jer moje dete ima, a tuđa ne! Pa je*te se baš", napisala je ona.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati