Savremena žena

Direktno.rs

04. 12. 2021. 17:05 4

Zašto da ne: Modne blogerke starije od 50 godina (FOTO)

Otvorite Instagram i primetićete da su najbrže rastuće grupe među uticajnim ljudima danas elegantne žene starije od 50 godina. Ove dame u zrelim godinama, poput Lin Slater, Grejs Ganem, Lind Rodin, Sofi Fontanel, na svojim Instagram profilima broje stotine hiljada obožavatelja koji su čak i duplo mlađi od njih i razbijaju sve predrasude da žene njihove generacije više nisu relevantne za modu.

Uzimajući u obzir dugogodišnju opsesiju modne industrije mladim ljudima, neki misle da je neočekivano videti starije žene u centru pažnje - posebno na ovoj platformi, ali one pokazuju kako se ruše izmišljenja pravila u društvu.

Grejs Ganem

Grejs je personalni trener sa sedištem u Montrealu. U svet influensera se prvi put upustila kroz hobi blogovanja zajedno sa svojom ćerkom. Njen Instagram sada ima skoro 700 hiljada pratilaca i učinio ju je jednom od najtraženijih influenserki za velike moćne brendove kao što su "Sephora", "Club Monaco" i "Farfetch".

Lin Slater

Lin, profesorka na Fakultetu za socijalne usluge Univerziteta Fordham, pokrenula je svoj, sada već poznati blog, Accidental Icon, 2014. godine nakon što se borila sa pronalaženjem nekog postojećeg koji bi razgovarao sa ženama koje vode, kako ona to opisuje, "zanimljive, ali obične živote".

Linda Rodin

Linda je bivša stilistkinja i bjuti preduzetnica sa sedištem u Njujorku. Možda ste upoznati sa njenom kozmetičkom linijom "RODIN olio lusso", koja je lansirana 2008. godine. Posebno zanimljive načine nošenja teksasa koji izgledaju klasično i elegantno, ali ažurirano modnim stilom kakav praktikuju mlađe devojake (kul kaputi, kombinacije teksasa i teksasa, široke nogavice i oversized modeli). Osim toga, očekujte mnogo pojavljivanja njene ljupke sive pudlice Vinks.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati