Savremena žena

02. 12. 2021. 06:00 1

Ima 19 godina, čeka četvrto dete: Osuđuju je, ima odgovor

Mama Kler (19) redovno objavljuje na društvenim mrežama fotografije i klipove na kojima ističe da živi svoj život iz snova, sa muškarcem koji je iskreno i potpuno voli i obožava. Međutim, povremeo govori da nikada nije mislila da će joj se sve želje ostvariti, pošto je sa 18 godina zatrudnela sa dečkom koji ju je ostavio da se sama porodi i brine o detetu.

- Imala sam sina Luku sa 18 godina, a njegov tata nas je napustio. Upoznala sam svog sadašnjeg muža kada je Luke imao 3 ili 4 meseca i ubrzo smo se venčali. Između nas dvoje je velika razlika u godinama i zato me mnogi mrze - rekla je mlada mama u jednom videu koji je okačila na TikTok.

Takođe je otkrila da je trenutno u petom mesecu trudnoće sa novim suprugom, a uz to je postala i maćeha njegovoj dece iz prethodnog braka - pa sada sve ukupno ima troje dece, a uskoro će taj broj da poraste!

- Imam 19 godina, skrasila sam se, otplaćujem kredit za kola, živim u velikoj kući i imam veliku porodicu.  Pokazala sam svoj uspeh i evo me - kaže Kler.

Međutim, mnogi korisnici na ovoj društvenoj mreži tvrde da ovo nije "uspeh" već da je devojka sebi upropastila život.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati