Savremena žena

Direktno.rs

30. 11. 2021. 17:32 0

Monika Beluči zna s kosom: Frizurom briše godine (FOTO)

Monika Beluči sebi može da priušti isprobavanje raznih frizura jer joj pristaju različite dužine i nijanse. No, trenutni način na koji se stilisti brinu o njenoj kosi možda je i najlepši. Glumica iz Umbrije primer je uspešne stepenaste varijante koja pada na ramena i može da bude inspiracija kako da prirodno unesete svežinu, posebno u srednjim godinama. Fokus je na lepo definisanim krajevima i nijansiranju u čokoladnim nijansama.

Ovo je, bez sumnje, pravi izbor za žene koje žele volumen i umanjenje efekta starenja. Ukoliko je svaka dlaka na svom mestu, uz jednoličnu boju, svaka promena na licu je primetnija.

U ovom slučaju, kosa može ostati ravna ili biti izvijena, a razdeljak je taj koji pravi razliku – na sredini pruža elegantan izgled, dok onaj na stranu nudi opušteniji efekat.

Najveća prednost ovakvog odabira jeste raznovrsnost.

Kada je reč o nijansi pramenova, brinetama se preporučuje bakarni odsjaj, a umetnica je postepeno šatirana od korena nadole.

Ovakav koloritski pristup naglašava lepotu lica, te ne čudi što se uveliko govori da je ovo jedan od najboljih izbora za Moniku, ali i sve one koji bi da malo ublaže tragove godina s lica.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati