Savremena žena

22. 11. 2021. 15:47 1

Otac s ćerkom ka oltaru, pa uključio nekog: Svi plakali

Dirljiva scena raznežila je sve prisutne, a ubrzo je postala i viralna.

Porodični odnosi često umeju da se dodatno zakomplikuju posle razvoda, a neretko nove osobe u životima bivšeg bračnog para ne naiđu na toplu dobrodošlicu ili ne uspeju da uspostave kvalitetenu komunikaciju.

Međutim, to nije slučaj u porodici Kelsi Grifit. Naime, kada je Kelsi imala 14 godina, njeni roditelji su se razveli, a Endi je ubrzo postao njen očuh.

Iako razvod nikada nije lak za dete, Endi se potrudio da sa Kelsi bude pre svega prijatelj i pruži joj utehu u teškim trenucima.

Pored dobrog odnosa sa Kelsi, Endi se trudio da bude u dobrim odnosima sa njenim biološkim ocem kako ne bi dolazilo do neprijatnih i nepotrebnih scena.

Kada je na red stigao i jedan od najvažnijih dana u životu svake žene, njih dvojica su i primerom pokazali da nisu suparnici, već Kelsina podrška.

- Moj tata je iznenadio mog očuha zamolivši ga da nam se pridruži u šetnji do oltara. Čuvali smo to u tajnosti do ceremonije, pa su svi bili iznenađeni - ispričala je Kelsi u video-snimku koji je objavila na društvenoj mreži TikTok.

U videu se vidi kako Kelsi u venčanici šeta prema oltaru sa svojim ocem, a u jednom trenutku on zastaje i pruža ruku prema Endiju koji sedi među gostima.

- Prišao mi je, zgrabio ruku i rekao: "Hej, trudio si se za ovo istom jačinom kao i ja - zaslužuješ ovo. Hajde, pomozi da zajedno odvedemo našu ćerku do oltara" i ja sam samo krenuo za njim - rekao je očuh.

Kelsi tvrdi da niko ko je prisustvao venčanju nije ostao ravnodušan i priznaje da je bilo i suza.

- Svi su ostali u šoku, jer je ovo stvarno nesvakidašnji gest. Ponosna sam na moju porodicu - zakljucila je ova devojka.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati