Savremena žena

Direktno.rs

17. 11. 2021. 20:23 0

Zarađuje milione fotkama: "Strahujem od prepoznavanja"

Devojka koja se na društvenim mrežama predstavlja kao "Bambi Blue Hair", odnosno plavokosa Bambi, kaže da na mreži OnlyFans zarađuje milione. Ukupno je do sada, kako kaže, zaradila 2,2 miliona funti na internetu, ali nikada nije pokazala svoje lice.

Kaže da je u ranim dvadesetim godinama i da strogo vodi računa da nikada niko ne sazna njen pravi identitet jer će je se u suprotnom roditelji odreći.

- Informacije o meni nemaju čak ni moji prijatelji, niti muškarci sa kojima izlazim. Nekada sam radila dosadan kancelarijski posao i zarađivala sam 100 dolara mesečno. Sada zarađujem oko 250.000 dolara mesečno - kaže ova devojka iz Kalifornije.

- Moji roditelji su veoma konzervativni, ali i pored toga se dobro slažemo. Međutim, ako bi saznali čime se zaista bavim, odrekli bi me se. Oni i dalje misle da radim u kancelariji, a zgodno je to što sada skoro svi rade od kuće, pa im nije čudno što ne idem na posao - kaže ona.

Ona je medijima ispričala i par situacija kada je umalo otkriveno čime se zaista bavi.

- Prošle nedelje smo imali porodičnu večeru i ja sam usred jela ustala da idem do toaleta, a zapravo sam otišla da bih se dopisivala sa fanom. To je takav posao, morate uvek da budete dostupni. Jednom sam otišla na venčanje svoje prijateljice i shvatila da jedan od svatova meni plaća za slike, međutim nije me prepoznao pošto krijem lice. Svakog dana sam u strahu da će me neko otkriti, a fanovi mi nude ogromne sume da im otkrijem lice. Međutim, za sada odolevam - kaže, dodajući da joj je jedan fan ponudio 5.000 dolara da mu otkrije lice, a drugi joj je ponudio let do Italije prvom klasom.

- Za sada odolevam, a videćemo šta će biti u budućnosti - kaže ona.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bg kontejneri

Zoran Živković [07.10.2024.]




Video dana

Džekpot

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati