Savremena žena

Direktno.rs

08. 10. 2021. 18:03 1

Ona je nova devojka Zvereva, starija osam godina

Nemački teniser Aleksandar Zverev ima novu devojku. Kako piše "Bild", u vezi je sa modelom i glumicom Sofijom Tomalom. Atraktivna Sofija starija je od Zvereva osam godina.

Zanimljivo je da je Zverev nedavno postao otac, pošto mu je bivša devojka Brenda Patea rodila ćerku koju je odlučila sama da odgaja, a slavnog tenisera ne želi više ni da vidi.

Kako prenose nemački mediji, Tomala je doputovala i u Indijan Vels da bude uz Zvereva, koji se takmiči na turniru u Kalifornijskoj pustinji, ali se vratila šestog oktobra u Berlin da proslavi 32. rođendan.

Tomala i Zverev se poznaju već četiri godine, preko zajedničkih prijatelja, a romansa je započela nedavno, posle jedne TV emisije, u kojoj su zajedno bili gosti.

Zverev nije prvi poznati sportista sa kojim je u vezi, jer je pre njega bila u vezi sa nemačkim golmanom Lorisom Karijusom.

Inače, bivša devojka Zvereva, manekenka Brenda Patea porodila se u Nemačkoj, ali već je ranije izjavila da ne dolazi u obzir da će dete odgajati s teniserom kog je prošle godine optužila za fizičko i psihičko zlostavljanje.

"11.3. blagoslovljeni smo Majlinim dolaskom“, napisala je 27-godišnja manekenka na Instagramu uz fotografiju na kojoj drži bebu za ruku.

Zverev i Brenda su raskinuli u avgustu posle više od godinu dana zabavljanja i po svemu sudeći nisu ostali u dobrim odnosima.

Manekenka je nedavno jasno stavila do znanja da ne želi da odgaja dete sa slavinim teniserom.

"Imali smo različite poglede na život i rastali smo se. Svako ko živi sa profesionalnim sportistom mora da se prilagodi drugačijem načinu života" rekla je Brenda i dodala:"Ne dolazi u obzir da dete odgajamo zajedno"

Ona je istakla da trudnoća nije bila planirana.

"Nismo planirali decu, ali ću učiniti sve da ono odrasta u harmoničnom okruženju, u dobroj sam poziciji da mogu sama da ga odgajam", odlučna je Brenda.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati