Savremena žena

Direktno.rs

25. 09. 2021. 13:37 0

Svako jutro povećava grudi za tri broja, evo ZAŠTO

Dvadesetdvogodišnja Amerikanka Kirsten Songer radi kao konobarica u popularnom američkom sportskom baru i lancu restorana "Huters", najpoznatijem po tome što hranu poslužuju isključivo "obdarene" devojke u kratkim pantalonicama i uskim majicama s dubokim dekolteom. Songer je, kaže, jedna od retkih koja je tamo dobila posao, a da je građena poput tinejdžera. Naime, ona je pronašla način da od A napravi D korpe i u svom videu je otkrila kako.

 - Kao što vidite, ne preterujem kad kažem da sam "ravna" kao daska, grudnjak mi je prazan i imam grudi kao dečak - rekla je ona na TikToku.

U svom je videu pokazala kako u svoj već postavljeni grudnjak dodaje i dva samolepljiva silikonska jastučića koji joj podignu grudi i tako stvore izgled "prirodnog dekoltea".

- Nakon toga uzmem tamnije rumenilo i napravim konturu tako da sledim oblik grudi, samo da dodam malo sene za prirodniji izgled - objasnila je Kirsten koja kaže i da je kad se tek prijavila za posao u "Hutersu" brinula da joj grudi nisu dovoljno velike, pa nije ni mislila da će uspeti tamo da se zaposli.

Na razgovoru za "Huters devojku" nije, kaže, koristila svoje trikove, ali je nosila široki džemper kako bi sakrila male grudi.

- Želim da ljudi znaju da ovo ne radim jer sam nezadovoljna svojim grudima ili svojim izgledom, to radim samo za posao - istaknula je devojka. Njena transformacija je šokirala pratioce, a mnoge su joj devojke zahvalile i rekle joj da je "prava čarobnica".

- Povećala si ih najmanje za tri broja, a izgledaju potpuno prirodno; ti si prokleti mađioničar! - poručila joj je oduševljena pratiteljka.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati