Savremena žena

Direktno.rs

14. 09. 2021. 13:27 0

Političarka ispisala poruku na haljini: Bogataši besne

Američka političarka Aleksandrija Okasio Kortez na Met Gali se pojavila u elegantnoj beloj haljini s crvenim natpisom "Oporezujte bogate" na leđima. Njena haljina sirena kroja izazvala je brojne reakcije na društvenim mrežama.

„Kakva ikona“, „Kortez se u ovoj haljini pojavila na događaju punom bogataša. Ova žena ima više muda od bilo koga u Kongresu“, „Aplauz za slanje poruke na Met Gali“, pisao je jedan deo korisnika društvenih mreža.

Drugi su bili manje oduševljeni. Nekima je zasmetalo što se Aleksandrija uopšte pojavila na Met Gali, događaju za koji najjeftinija ulaznica košta 30.000 dolara.

„Sto na Met Gali košta oko 275.000 dolara, a pojedinačna ulaznica oko 30.000 dolara. Ako ona toliko mrzi bogate, zašto se pojavila na događaju na kojem učestvovanje mogu da priušte samo najbogatiji ljudi u SAD?“ pišu na mrežama.

Posebno su besni bogati i poznati koji su se našli na događaju.

Okasio Kortez je na svom Instagramu razjasnila te optužbe.

„Pre nego što počnete da divljate, službenici na vlasti u Njujorku su redovno pozvani na Met Galu u svrhu nadgledanja korišćenja javnih kulturnih institucija našeg grada. Bila sam jedna od nekoliko prisutnih. Haljina je pozajmljena“, objasnila je ona.

Naziv ovogodišnje ceremonije je bio „In America: A Lexicon of Fashion“, a Met Gala je bila znatno manja i intimnija u odnosu na prethodne godine. Dres kod je bio „Američka nezavisnost“.

Domaćini prestižnog događaja bili su mlade zvezde –  glumac Timoti Kalamet, pevačica Bili Ajliš, pesnikinja Amanda Gorman i teniserka Naomi Osaka.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati