Savremena žena

Direktno.rs

22. 07. 2021. 09:13 4

Majka četvoro dece: "Istetoviraću i lice"

Dona Niper (40) iz Londona još kao tinedžerka je zavolela tetovaže, a posle navršenih 18 godina otišla je na prvo tetoviranje. Danas ima 80 odsto tela pod tetovažama i kaže da se tu neće zaustaviti.

Dona je, inače, majka četvoro dece i kako kaže, drugi roditelji znaju da zagledaju njeno telo kada dođe u školu po decu.

- Ne stidim se da pokažem tetovaže i telo. Razumem zašto zagledaju, ali me to ne dotiče - kaže Dona.

- Imam tetovaže na najneverovatnijim mestima, pa i na bradavicama. Za sada nemam istetovirano samo lice i desnu ruku, ali ima vremena, istetoviraću i to.

Dona je na društvenoj mreži TikTok ranije pričala o svom teškom životu i borbi koju je proživljalava sa bivšim suprugom.

- Moje mentalno zdravlje je bilo uništeno. Suprug i ja smo se razišli, a ja sam se povukla u sebe, počela da pijem i tako dobila nekoliko kilograma - priseća se Dona.

Međutim, jednog dana je rešila da promeni svoj život, pa je tako otvorila nalog na jednoj popularnoj internet stranici, na kojoj ova mama kači provokativne fotografije.

- Na internetu zarađujem više od 150.000 evra mesečno. Ljudi plaćaju da gledaju moje fotografije. Sada sam srećna žena - zaključuje Dona.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati