Savremena žena

Direktno.rs

03. 05. 2021. 13:31 0

Najbolje drugarice trudne sa istim muškarcem

Buduća majka otkrila da ona i njena najbolja prijateljica očekuju bebe u razmaku od samo mesec dana, ali ono što je privuklo najveću pažnju je činjenica da oba deteta imaju - istog oca.

Na društvenim mrežama jedna od trudnica je objavila fotografiju na kojoj pozira sa drugom, a u opisu objavila radosnu vest.

- Toliko sam srećna što mogu reći da će moje dete deliti istog tatu s detetom moje najbolje prijateljice. Njoj je termin u decembru, a meni u januaru. Da je bilo ko drugi bio u pitanju, ljutila bih se, ali nas dve smo sada napokon zauvek porodica. Volim te - napisala je devojka u opisu, pa dodala:- Ovo nije način na koji sam htela da podelim ovakvu vest sa svima, ali kada objaviti tako nešto ako ne danas? Ionako sam uvek znala da će naša deca biti najbolji prijatelji kao što smo nas dve - zaključila je buduća mama.

"Sigurna sam da će on biti divan otac svojoj deci", "Ovo se zove lojalnost", "One su jednostavno napravile limunadu od limuna koje im je život ponudio", samo su neki od komentara koji se mogu naći na društvenim mrežama.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati