Savremena žena

Direktno.rs

26. 04. 2021. 13:24 1

SREĆNIK? U vezi sa bliznakinjama: Spava između (FOTO)

Ben je u vezi sa bliznakinjama od 2012. godine. Žele da se venčaju, ali poligamija je zabranjena australijskim zakonom 1961. godine. Žive zajedno sa majkom od sestara.

Ana i Lusi DeSink (35), jednojajčane bliznakinje iz Perta u Australiji, gostovaće u američkom rijalitiju "Ektreme Sisters" nakon što su godinama punile novine ekstremnim životnim stilom.

Imaju dečka Bena Birna (40), kojeg nesebično dele već devet godina. Žive zajedno, spavaju, vode ljubav ... i planiraju da imaju decu sa njim. Za sebe kažu da su zapravo jedna osoba.

- Spremni smo da otvoreno predstavimo našu ljubavnu priču. Želimo da budemo vrlo iskreni u emisiji. Mislim da ne postoji niko ekstremniji od nas - rekla je Lusi.

Blizankinje su u vezi sa dečkom mehaničarom od 2012. godine i žele da se venčaju, ali poligamija je zabranjena australijskim zakonom iz 1961. godine.

Njih troje žive zajedno sa majkom sestara. Zajedno dele ogroman krevet, a Ben spavati u sredini. Sestre svakodnevno jedu iste obroke i vrlo pažljivo istu količinu. Rade iste treninge. Kažu da nema ljubomore kada je Ben u pitanju.

- U našoj vezi nema ljubomore. Ako Ben poljubi Anu, poljubiće i mene - rekla je Lusi.- Prihvata nas takve kakve smo. Ne smeta mu što se oblačimo isto i što smo stalno zajedno, ne osuđuje nas. Ben od nas dobija dvostruku dozu ljubavi, dvostruko više pažnje - dodala je Ana.

Sestre su se prvi put pojavile u javnosti i proslavile se kad su potrošile 250.000 dolara na kozmetičke procedure da budu što identičnije jedna drugoj.

Kao vrlo mlade stavile su filere u usne, implantate u dojke, tetovirale obrve i ivicu usana i podvrgle se mikroigličnom tretmanu koji smanjuje bore i ožiljke na koži. Takođe plaćaju nadogradnju kose i obrva, laserske tretmane ...

Posle nekog vremena shvatile su da su preterale, pa su uklonile tetovaže sa obrva i usana i pustile da se razgrade punjenja u usnama.

Ovoga puta je Ben pokrenuo javni nastup jer je želeo da otkrije svoju stranu cele priče.

- Ben je želeo da napravimo ovu emisiju. Ljudi žele da čuju njegov glas, kako gleda na našu vezu i kako je živeti sa dve devojke - dodala je Lusi, a prenosi Daili Mail.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati