Savremena žena

Direktno.rs

17. 04. 2021. 07:22 0

Kako biti u trendu i sa viškom kilograma?

Iako tu i tamo ima nekih iskoraka, modne linije i dalje su daleko od realnosti kada je reč o proporcijama ženskog tela.

Žene koje su krupne ili imaju višak kilograma zaista imaju znatno suženije modne izbore. Međutim, pod teretom fotografija mršavih manekenki i fotošopiranih lepotica, ponekad izgleda kao da i same odustaju od mode. A za tim, jednostavno, nema potrebe.

Ako imate puniju figuru, to zaista ne mora da znači da treba da nosite dosadnu odeću, koja će prekrivati u potpunosti vaše telo. Ne morate ništa tako grčevito da krijete i postoji način da pratite trendove. Noseći ono što zaista odgovara vašem obliku tela, modele koje će ono najbolje izneti na videlo.

Zaboravite na utapanje u crnu boju, jednostavno zaboravite na slepa pravila koja čine da se osećate gore u sopstvenoj koži. Najbolji način da se osećate dobro i da određenu odevnu kombinaciju nosite sa samopouzdanjem jeste prvenstveno da vam bude udobno, a opet da nije suviše monotono. Imajte na umu samo jednu stvar: lep izgled nema nikakve veze sa brojem koji nosite.Odgovarajući donji veš

Ovo je prvo pravilo kojeg se morate držati - pronaći odgovarajući donji veš koje će vam zaista pristajati sjajno. Odgovarajući grudnjak i gaćice učiniće i da ostatak garderobe bolje prione na vaše telo, a daće vam i određenu dozu samopouzdanja.

Nosite pantalone sa ravnim nogavicama

Većina punijih žena pomalo je zbunjena kada je u pitanju tip pantalona i farmerki koje njima odgovaraju. Zaboravite na razne modele koji se reklamiraju kao oni koji sužavaju, jedini pravi izbor za vas su pantalone sa ravnim nogavicama.

Nosite odeću sa visokim strukom

Nije važno da li najčešće nosite pantalone, suknje ili haljine, uvek birajte visok struk i nećete pogrešiti. Ovakav struk učiniće da vaše obline izgledaju bolje i neodoljivo. Ukoliko imate par stvari sa niskim strukom njih kombinujte sa dužim majicama.

Pencil suknja i haljina su obavezene

Ovo jednostavno morate imati u svom ormanu. Haljine i suknje pencil kroja učiniće vas vizuelno tanjim i na videlo će izneti ono najbolje iz vaše figure. Takođe, mogu da se kombinuju i za posao i za izlazak.

Ignorišite veličinu odeće

To je samo broj, a ono što je bitno je kako taj komad izgleda na vama i koliko vam odgovara ta veličina. Ne stidite se da kupite broj veće pantalone, jer će vam lepše stajati.Prestanite da se krijete

Počnite tako što ćete dodati malo boje u vaše odevne kombinacije. Nećete izgledati ništa mršavije u crnom, a deblje u nekoj veseloj boji.

Veće nije bolje

Punije žene misle da će, ako komad odeće nije uzak, delovati mršavije. Neće. Ne nosite preusko, ali mora da vam bude taman. Ako niste sigurni koja veličina vam odgovara, premerite se i pronađite na internetu koji vam broj odgovara. Ne plašite se uskih pantalona, ako odaberete pravi broj, super će vam stajati.

Šminkajte se

Kada je u pitanju šminka, zaboravite sva pravila. Ko kaže da ne smete da nosite tamnu senku ili neki karmin u jarkoj boji samo zato što imate višak kilograma?

Dugi gornji delovi

Bilo da je reč o džemperu ili nekoj vrsti prsluka duži gornji delovi odeće su pravi izbor. Prekriće vam stomak, vizuelno vas izdužiti, a možete ih kombinovati sa džinsom, to je pun pogodak.

Vrlo uska odeća je zabranjena

Uska odeća učiniće vas još debljom nego što jeste. Ovom odećom ništa ne možete prikriti, zato se držite podalje od nje.

Kombinujte neutralne boje sa upadljivim dezenom

Nema potrebe da se oblačite u potpuno crnu boju ukoliko imate nešto zaobljeniju figuru. Kombinujte komade odeće u neutralnim bojama sa suknjama i pantalonama interesentnog dezena.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati