Savremena žena

Direktno.rs

26. 03. 2021. 10:49 0

"Ako se viđaš sa njim, vara te": Ženska solidarnost na delu

Ako sumnjate da vas partner vara, onda sigurno i analizirate svaku njihovu tačku i zarez - čisto reda radi.

Ali jedna žena je počela ozbiljno da sumnja u lojalnost partnera pošto je pronašla ženske stvari svuda po njegovom kupatilu. Gumice za kosu, češalj, pegla, pa čak i neseser sa šminkom - uverili su je da nije jedina dama koja koristi ovo kupatilo kako bi se ulepšala za njega.Devojka koja je na TikToku upisana kao Moli otkrila je da se nalazi u kupatilu muškarca koji nije bio slobodan, iako je tako tvrdio. Zato je rešila da upali kameru i snimi celo kupatilo i sve stvari koje je u njemu zatekla.

- Ako prepoznate ovo kupatilo znajte da on nije veran devojci - rekla je u videu koji je okačila na TikTok.U nastavku je objasnila da se smuvala sa momkom kog je upoznala u klubu i sada je u njegovom apartmanu.

- Viđala sam ovog lika u klubu, sada sam u njegovom kupatilu i šta da kažem, malo sam njuškala i našla dosta ženskih preparata. Njegov cimer je isto slobodan, zato sam sigurna da ovaj ženski pribor pripada njegovoj devojci.

- Ako prepoznaš ovo kupatilo, sestro on te vara - rekla je Moli dok je otvarala neseser sa šminkom u koji je stavila parče kartona na kom je pisalo "Ako izlaziš ili se zabavljaš sa Džošom on te vara".Zbog ovog divnog postupka, Molin video je postao viralan i pogledalo ga je preko milion korisnika.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Majska sačekuša

Zoran Živković [08.05.2024.]




Video dana

Uništitelj

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati