Savremena žena

Direktno.rs

13. 11. 2020. 13:52 1

Porodila se u hodniku bolnice u Šapcu: Niko joj nije prišao!

Porodila se na najgori način u šabačkoj bolnici u 21. veku i želi da svi znaju!

- Zbog testa na koronu koji se čeka otprilike dva sata, porodila sam se u hodniku bolnice, pred drugim trudnicama. Beba nije mogla da se strpi. Savijala sam se i vrištala od bolova, niko od lekara i sestara mi nije ni prišao. U šabačkoj bolnici, u 21. veku. Želim da svi ovo znaju - napisala je nedavno (12. novembra) anonimna novopečena majka na sajtu Ispovesti.com.

Nije dugo trebalo da ova ispovest bukne i privuče pažnju korisnika.

- Razumem da su ovo anonimne ispovesti, ali ovo je velika sramota i smatram da ovo treba izaći u javnost - glasio je jedan komentar.

Mnogi su se složili i pisali "Objavite ovo u medijima", "Delite po društvenim mrežama", "Javno to kaži, na svim mrežama, na svim portalima.. Najjavnije što možeš, nemoj stati dok ne istjeraš pravdu" i "Pravo u medije", a oglasile su se i žene koji nisu krile bes zbog toga što se dogodilo:

- Meni dođe kući da se sama porađam jer ko zna šta ću sve da preživljavam u porodilištu. Teraju žene da se porađaju sa maskama. Ej, masku da nosim dok ne mogu da dišem ni bez nje. Dokle će više mozak da nam ispiraju.

- Nije važno gde je bolnica, ni da li je korona ili ne. Zdravstvo nam je na ivici propasti. Sav kadar koji je ičemu valjao otišao je preko... Ja sam, otišla u Narodni front na običnu analizu hormona i doktorka me ladno pola sata ubeđivala da sam trudna. Kada sam joj objasnila procese reprodukcije i kada je shvatila da nisam trudna izbacila me napolje.

- Žao mi je sto šte svog anđela morali doneti na svit na takav način. Bili ste lišeni ljudskog dostojanstva i privatnosti . Nadam se da je beba dobro, i da je sve u redu. Draga mama, a vi se držite, i pokušajte to negativno iskustvo ostaviti iza sebe, i da nađete snage za sve lepe strane majčinstva. 

- Svi plaćaju zdravstenu zaštitu porezima, tako da si ti taj porođaj platila, a uslugu nisi dobila. Ja bih to stavila u novine. Porođaj je pakao sam po sebi.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Tatin auto

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati