Savremena žena

Direktno.rs

25. 09. 2020. 05:06 0

Za žene sa velikim grudima: Kako uskladiti figuru

Iako su velike grudi "in" već godinama, ženama koje ne pripadaju svetu estrade ponekad je teško da, ako ih imaju, uravnoteže svoju figuru i izgledaju skladno.

Naravno, to ne znači da ne treba prihvatiti svoje telo takvo kakvo jeste, već da je uz pomoć nekoliko modnih trikova moguće vizuelno naglasiti ostale delove tela.

Haljine

Haljine, kao i zvonaste suknje i karneri uravnotežiće ukupan utisak. Važno je samo da je haljina što bogatija materijalom u donjem delu, odnosno da vizuelno uravnoteži bujno poprsje.

Suknje umesto haljina

Iako suknje neće nužno pristajati bolje ženama s velikim grudima, činjenica je da mnoge žene imaju problema s pronalaskom savršene haljine jer se često razlikuju u veličini u gornjem i donjem delu tela. Isključivo iz tog razloga, jednostavnije je pronaći suknju i odgovarajući gornji deo, nego haljinu.

Motorke (jakne)

Jakne i sakoi motociklističkog kroja odlično će pristajati ženama s velikim grudima. Presavijeni materijal na prednjem delu odvući će pažnju i prikriti same grudi. Nemojte da brinete možete li jaknu da zakopčate ili ne jer ćete je ionako uglavnom nositi otkopčanu, a broj veća koja će vam odgovarati u grudima, biće vam prevelika u ramenima i rukavima.

Široke pantalone

Pantalone i farmerke šireg kroja vizualno će ujednačiti gornji i donji deo tela, zbog čega će u kombinaciji s ležernim majicama izgledati odlično na ženama s velikim grudima.

Kombinezoni

Kombinezoni uglavnom u gornjem delu imaju dosta širine zbog čega ne bi trebalo da bude problema s tim kako će stajati, a opušteniji i nešto ležerniji predeo u struku odlično će uravnotežiti gornji i donji deo tela.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati