Savremena žena

Direktno.rs [ Izvor: faktor.ba ]

15. 09. 2020. 14:16 0

Armani TVRDI: Pet komada koje žena mora da ima

Povodom lansiranja posebne kapsule kolekcije "Icon" stvorene od bezvremenskih modnih komada, proslavljeni italijanski dizajner Đorđo Armani u razgovoru za pariško izdanje modnog magazina "Voug" otkrio je koje bi komade svaka žena trebala da ima u svojoj kolekciji u ormaru.

Intervjue koje italijanski kralj elegancije daje svake godine mogu se nabrojati na prste jedne ruke. Otuda proizilazi dragocena važnost koju modni svet pridaje njegovim rečima, izborima i ukusu, koji nije potkopalo nepogrešivost njegovog modnog debija davne 1975. godine.Daleko od aktuelnih modnih trendova, Armani je stvorio još jednu kolekciju namenjenu ženama i muškarcima koja odiše klasičnim dizajnom i minimalizmom po kojoj je postao svetski poznato ime u modnoj industriji.Njegova nova kolekcija uključuje šik i moderne bazične odevne komade koje svakodnevno nosimo, bilo da govorimo o udobnim pantalonama, odelima, dugim kaputima, kožnim jaknama, lepim bluzama, klasičnim majicama od pamuka ili mekanim prslucima.Ovo je pet komada, prema mišljenju Armanija, koje bi svaka žena trebala imati u ormaru:

Na prvo mesto stavio je kvalitetnu jaknu koju smatra "kamenom temeljcem bilo koje garderobe", bilo da je reč o muškom ili ženskom ormaru. Kako navodi, reč je o svestranom odevnom komadu kojeg je u novoj kolekciji uspeo da predstavi na ležeran, udoban i nadasve restriktivan način.- Nestrukturirane jakne koje sam 80-ih godina dizajnirao za muškarce i žene postale su moj zaštitni znak, a čini se da sve ostalo proizilazi iz ovog jednostavnog komada kojeg stalno modno preispitujem i revidiram - kaže Armani.Na drugom mestu je udobno odelo, a njegovu listu nužnih komada u ormaru svake žene još čine obični majica, ženstveni model bluze i dugi kaput.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati