Savremena žena

Direktno.rs

29. 07. 2020. 18:12 1

Bliznakinje dele dečka: Hoće istovremene trudnoće s njim!

Za razliku od njihovih bivših partnera, Ben navodno razume njihovu opsesivnu vezu i ophodi se prema njima jednako.

Poznato je da identični blizanci imaju razne sličnosti. Od završavanja rečenica do deljenja fizičkog i emotivnog bola, blizanci dele sve.

Međutim, Ana i Lusi DeCinkue iz Australije, dele mnogo više stvari od većine blizanaca. Ove sestre, su opisane kao najidentičnije blizankinje na svetu, dele dečka, a stvari u njihovim vezama izgledaju prilično ozbiljno, prenosi “unilad.co.uk”.

Obe sada žele da zatrudne, ali u isto vreme i sa istim muškarcem. Iako je to nešto što bi moglo izazvati svađu između većine sestara, Ana i Lusi su prilično zadovoljne ovom životnom situacijom. Njih dve dele dečka Bena Birnea već devet godina i tvrde da među njima nema ljubomore.Za razliku od bivših momaka, Ben navodno razume njihovu opsesivnu vezu i tretira ih jednako. Njih troje dele jedan veliki krevet, a ako Ben poljubi jednu, odmah će poljubiti i drugu kako bi izbegao neku neprijatnost.

Ben lako raspoznaje njih dve, čak i više nego njihova majka, i čak može reći ko je ko dok razgovara sa njima preko telefona. Ana i Lusi rade sve istovremeno, od tuširanja do ishrane, a sada se spremaju da zajedno zakorače u majčinstvo.U gostovanju u emisiji “This Morning”, Ana i Lusi su svima ispričale svoje roditeljske planove. Otkrile su da žele da istovremeno zamrznu jajašca i da pokušaju da začnu plod istovremeno jer “žele da dožive trudnoću zajedno“.- Razmišljamo o IVF-u, čak i jaja istovremeno zamrzavamo. Ko zna šta budućnost nosi, ali mi to želimo da radimo zajedno. Biće izazov, ali sve u našem životu je izazov. Želimo da budemo stalno zajedno - rekla je Ana, dok je Lusi dodala: “Želimo da zatrudnimo zajedno“.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati