Savremena žena

Direktno.rs

23. 06. 2020. 10:05 0

Novi letnji trend: Pletenica u obliku RUŽE

Pletenica koja izgleda kao ruža je nova popularna hit frizura ovog leta koja se sve češće pojavljuje na društvenim mrežama. Alison Valsamis je pokrenula ovaj trend i otkrila je kako se ova šik frizura pravi.

Novi popularni trend se pravi od samo nekoliko zamršenih pletenica, poređanih tako da liče na ružu, a Instagram je prepun fotografija ovog popularnog šiz-friza.

Začetnica trenda, Alison Valsamis je frizerka iz Konektikata. I tvrdi da iako frizura deluje komplikovano i teško, može brzo i lako da se je napravi kod kuće.- Da biste napravili ovu ružu, započinte s malom pletenicom od tri pramena, ona će vam poslužiti kao baza. Zatim naizmenično dodajem pramenove kao da pravimo riblju kost, ali gledamo da kosa bude opuštena i a ne da bude slepljena za teme, na taj način stvaramo “dubinu”. Pošto pravimo tri ovakve pletenice naša frizura će zaličiti na holandsku pletenicu. Završavamo frizuru tako što ćemo da lepo zahvatimo sve tri pletenice i počećemo da ih uplićemo kako bi postigli efekat ruže - objasnila je Alison.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati