Savremena žena

Direktno.rs [ Izvor: The Sun ]

06. 06. 2020. 15:16 0

Napokon do TAČNOG broja grudnjaka

Čak 80 odsto žena nosi pogrešnu veličinu grudnjaka, najčešće je preširok na leđima, a korpe su premale.

Bitno je imati na umu da se veličina grudnjaka često menja tokom života, usled gojenja, gubitka kilaže, vežbanja, trudnoće ili zbog promena u ishrani. Da bi se odredila osnovna veličina grudnjaka, trebaće vam samo krojačka traka koju ćete da obmotate oko leđa odmah ispod grudi.

Izmerite tačnu veličinu

Dobićete brojeve 65, 70, 75 i tako dalje. Veličini 70 odgovaraju grudnjaci u rasponu od 68-72 centimetra. Veličina grudnjaka se meri postavljanjem krojačkog metra preko leđa, na nivou kopče grudnjaka, preko bradavica, piše “The Sun”.

Mera se zatim upoređuje sa prethodno izmerenim obimom ispod grudi. Ako je mera 12 do 14 centimetara, onda ste korpa veličine A, korpa B je od 14 do 16 centimetara, a korpa od 16 do 18 je C. Za svaku narednu korpu D, E, F dodaje po dva centimetara.

Testiranje grudnjaka u tri poteza

Grudnjak takođe treba isprobati pre kupovine, posebno ako kupujete od novog proizvođača. Prvo podignite ruke u vazduh i proverite da li se brus pravilno lepi za telo. Najbolje način da testirate bros jeste da uklonite bretele i da vidite da li će grudnjak ostati na mestu.

Žice za velike korpe

Žene koje nose korpe veličine A i B će se biti oduševljene mekanim brusevima bez žica. Ali pošto većina ima žice, dame moraju da vode računa da se žice ne urežu u kožu.

Grudnjak za posebne prilike

Ako želite grudnjak koji ćete nosite uz određenu odevnu kombinaciju najbolje je da je ponesete sa sobom i da na licu mesta sve isprobate.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati