Savremena žena

Direktno.rs [ Izvor: Elite Readers ]

04. 06. 2020. 06:33 0

Influenserke, a bucke: "Potkopavaju nas isti kao mi"

Ako koristite društvene mreže onda sigurno znate da nije sve što vidite na internetu istina. Nedavno su se pojavile nemontirane fotografije popularnih influenserki, a ispostavilo se da ove internet lepotice uopšte ne liče na sebe.

U svetu gde su lajkovi i internet slava glavna životna preokupacija, dve influenserke iz Kine vešto su prevarile fanove koristeći se fotošopom.

Igrom slučaja na internet su dospele njihove nemontirane slike, a kada su fanovi videli kako devojke zapravo izgledaju bili su šokirani.

Jedna korisnica je komentarisala: "Najbolji i najbrži način da oslabite, jeste da naučite da koristite fotošop.“Jedna od influenserki se oglasila na društvenim mrežama i rekla je da se oseća neprijatno.

Ona tvrdi da je nju i njenu prijateljicu neko anonimno slikao bez njihove saglasnosti i tvrdi da je osoba koja ih je razotkrila ista kao one, samo traži slavu i priznanje.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Kolumna



Uterivanje istine

Zoran Živković [13.03.2024.]




Video dana

Modni kritičar

Anketa

Jeste li i vi dobili povećanje računa za struju?

Rezultati