Savremena žena

Direktno.rs [ Izvor: Metro.co.uk ]

09. 05. 2020. 18:01 1

BLJAK Zarađuje ovakvim noktima!

Arinda Storm Vejver oduvek je volela da neguje svoje nokte, pa je rešila da ih pušta da rastu dok joj ne zasmetaju da obavlja svakodnevne poslove.

Ona je počela da piše blog kad je saznala da boluje od karcinoma dojke, ali ga je vrlo brzo preuredila i posvetila svojim neobično dugim noktima na nogama.

Kada je shvatila da je ovo ljudima neobično počela je intenzivnije da piše o tome na blogu i da naplaćuje slike noktiju na nogama.

Njeni nokti na nogama već imaju nekoliko santimetara i poprilično su uvijeni.

Neobična blogerka iz Kolumbije radila je kao knjigovođa, ali kada joj je dijagnostikovan kancer 2006. godine dala je otkaz kako bi se što više posvetila zdravlju. Počela je da objavljuje slike svoju noktiju na maj spejsu gde je i stekla prvobitnu slavu.

Vrlo brzo je otkrila da postoje ljudi koji imaju fetiš na nokte. 2008. godine rešila je da započne svoj biznis i to prodajom kratkih  snimaka svojih ruku, a potom i nogu.- Već sam postigla popularnost zbog svojih noktiju, a kada sam saznala da mogu da zaradim novac ako pustim nokte na nogama, bila sam oduševljena.

Sada Arinda ima svoj zvanični Instagram nalog na kom kači samo slike noktiju. Ona se identifikuje kao LNB - lepotica sa dugim noktima.

- Retko ko pušta nokte na nogama, zato sam i stekla popularnost. Zajednica ljubitelja dugih noktiju na nogama, i zajednica ljubitelja stopala su poprilično različite - objasnila je blogerka.Arinda smatra da je njen cenovnik prilično povoljan, za klip od 10 minuta napraćuje oko 15 dolara. Obično se snima kako noktima lupka po nečemu ili se snima kako radi neke obične poslove po kući.

Kaže da je prestala je da meri nokte, ali pokušava da ih održava na što većoj dužini i da ih turpija samo kada mora. Da bi ih što bolje sačuvala od pucanja ili lomljenja redovno nanosi jedan sloj akrila.Pošto se opredelila za ovaj život, Arinda je morala da se odrekne mnogo toga.

- Jedino mogu da nosim japanke i sandale. Takođe moram da vodim računa kako hodom i kako gazaim, a trčanje je odavno postalo tabu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati