Savremena žena

Direktno.rs [ Izvor: Hayat.ba ]

08. 12. 2019. 08:57 0

OPČINJENI Jelena i Nole podelili iskustva sa Balija

Proslavljeni teniser Novak Đoković trenutno odmara na Baliju sa suprugom Jelenom, gde svakodnevno uživaju u živopisnoj prirodi i uzbudljivim tenucima.

Iako je Nole otkrio da je tokom boravka posetio njihov sportski centar i akademiju i tom prilikom obradovao mališane koji sanjaju njegov teniski put, supruga proslavljenog tenisera sada je priznala pravi razlog njihovog putovanja na Bali.

– Dugo smo slušali o jednoj magičnoj školi na ostrvu Bali u Indoneziji. Već godinama nam pričaju kako tamo djeca uče kroz projekte a ne kroz teoriju, da su im učionice bez zidova i kućice na drvetu, da učenici iz osnovne škole prave parkiće i igračke za decu iz vrtića, da recikliraju, prave kompost, sade, obrađuju, bave se fizikom, hemijom, matematikom, biologijom… ali kroz projekte! Morali smo da odemo tamo da se uverimo… Verujte, takvo mesto stvarno postoji – otkrila je Jelena razlog njihovog putovanja i dodala šta ih je najviše očaralo:

– Novak je čak i imao druženje sa učenicima Zelene škole i pričali su o životu, sportu i filantropiji. Iako su djeca tamo u džungli, apsolutno brinu o problemima svijeta i imaju svoje projekte za pomoć djeci. Jako im se svidjelo ono što fondacija Novak Đoković radi u Srbiji i podržaće nas u ovoj sezoni davanja.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Majska sačekuša

Zoran Živković [08.05.2024.]




Video dana

Uništitelj

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati