Putovanja

[ Izvor: 021.rs ]

24. 02. 2021. 13:29 0

Zaledili se Nijagarini vodopadi (VIDEO)

Delovi Nijagarinih vodopada, na granici Sjedinjenih Američkih Država i Kanade, zaledili su se u toku jučerašnjeg dana nakon što su se prošle nedelje temperature spustile na -18 stepeni na reci Nijagari, a hladni talas je još uvek prisutan u američkoj državi Njujork i drugim delovima Severne Amerike, piše "Indipendent".

Britanski list navodi da su turisti, koji su se juče zatekli na Nijagarinim vodopadima, mogli da vide i fotografišu velike komade leda kako plutaju u vodi, dok su oblaci pare i duga bili prisutni tokom celog dana. 

Indipendent piše da iako se na nekim fotografijama čini da su slapovi vode u potpunosti smrznuti, voda nikada ne prestaje da teče uprkos ovakvim uslovima, a prisustvo velikih površina leda na vodopadu zabeleženo je i tokom 2014. i 2015. godine kada su polarni cikloni pogodili to područje.

Njujork je, zajedno s mnogim drugim saveznim državama širom SAD, tokom poslednje dve nedelje je pogođen izuzetno hladnim talasom, a više snežnih padavina se očekuje na Nijagari i tokom sledećih nekoliko dana, navodi britanski list.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati