Putovanja

[ Izvor: noizz.rs ]

14. 12. 2020. 14:47 7

Na Kopaoniku sedam dana kao 22 u Hurgadi?!

Kopaonik je odavno u trendu kada je ski sezona u pitanju, pa tako mnogi pohrle da se odmore na ovoj srpskoj planini. Pre nekoliko dana zvanično je otvorena sezona, a ugostitelji umesto da izvuku najviše da dobrim ponudama privuku ljude, ove godine kada je putovanje misaona imenica, odlučili su da povećaju cene.

Tako vam za sedam dana na Kopaoniku treba možda i malo više nego što biste platili 22 dana na Hurgadi. Turističke agencije dale su ponudu od 630 evra za All inclusive smeštaj u Egiptu, dok za isti novac tek nedelju dana možete da skijate na Kopaoniku.

 U ovu cenu je uračunat i prevoz do Hurgade, pa biste tako mogli da uživate i 15 dana na moru za manje pare od onih nedelju dana na Kopaoniku.

Za ovaj novac na srpskoj planini možete da platite smeštaj, ski opremu i ništa drugo. Prevoz morate da organizujete u sopstvenoj režii, a cene u restoranima su, pogodite - paprene. Samo za naručenu vodu moraćete da izdvojite nešto više od 200 dinara, a da ne pričamo o bilo kojim drugim uživanjima u vidu ića i pića.

I tako dobijamo prostu računicu 7 dana Kopaonika = 22 dana Hurgade. Gde je logika?

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 7

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati