Putovanja

03. 09. 2020. 14:58 0

PONOVO Od večeras iz Beograda vozom za Bar

Međunarodni železnički saobraćaj na relaciji Bar - Beograd - Bar, koji je bio obustavljen zbog zatvaranja granice sa Srbijom usled pandemije koronavirusa, od danas će ponovo biti uspostavljen.

"Srbija voz" je obavestio korisnike da će večernji međunarodni voz iz Topčidera u Beogradu za Bar polaziti u 21:10 časova, a iz Bara za Topčider u 19:00 časova.

Voz ima kola sa sedištima, kušet kola, spavaća i kola za prevoz praćenih automobila. Karte su u prodaji od 1. septembra, a dodatne informacije dostupne sa na sajtu.

- Apelujemo na sve putnike da se, kao i do sada, ponašaju odgovorno i u skladu sa preporukama, uz obavezno korišćenje zaštitne maske prilikom putovanja - navodi se u saopštenju "Srbija voza".Iz "Železničkog prevoza" (ŽPCG) obaveštavaju da će u početku saobraćati samo noćni voz koji u Beograd iz Bara stiže u 6:12 minuta.

- U zavisnosti od interesovanja i potražnje, ubrzo će biti pokrenut i dnevni voz.

U skladu sa preporukama Instituta za javno zdravlje Crne Gore i međunarodnih železničkih institucija putnici u međunarodnom saobraćaju treba da se pridržavaju određenih mera za sprečavanje širenja zaraze koronavirusom.

Putnicima će pri ulasku u voz biti merena temperatura, a putnici koji dolaze u Crnu Goru iz inostranstva moraju da imaju negativan PCR test ili pozitivan ELISA test.

Takođe, obavezno je nošenje zaštitnih maski, osim ukoliko se putnik ne nalazi sam u kabini.

Iz ŽPCG su zamolili putnike da kupuju vozne karte unapred, kad god je to moguće.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati