Putovanja

Direktno.rs [ Izvor: The Guardian ]

28. 04. 2020. 17:30 0

Ona "putuje" kod kuće: Surfuje uz trenera

"Nedelja popodne je i vežbam tehniku ‘skoka’ na dasci za surfovanje pod budnim okom instruktora. Držim leđa ispravna, laktove zabačene, i održavam ravnotežu na stopalima dok skačem u vazduh. Nisam baš dovoljno uvežbana, ali trener Rejčel me konstantno bodri", prepričava devojka koja omiljenu aktivnost zbog trenutne situacije upražnjava na suvom.

- Pretplatila sam se na godišnji odmor “Soul and Surf”, na kojem redovno radim jogu i učim da surfujem sa instruktorima iz Portugala, Indije i Šri Lanke. Ovog vikenda nisam posetila te egzotične lokacije kraj mora, već sam umesto toga isprobala “Soul & Surf” dvodnevni "virtuelni odmor", i sve aktivnosti radim u svojoj dnevnoj sobi dok slušam savete profesionalaca, preko Zuma - objasnila je Džejn Dunford za “The Guardian”.

Kako u njenom slučaju izgleda ‘otići’ na odmor tokom samoizolacije i kakve sve fotografije donosi sa 'putovanja' možete videti OVDE.

- Želeli smo da pružimo našim gostima priliku da se odmore i uživaju - rekao je suosnivač "Soul and Surf" Ed Templeton.

Raspored je kombinacija časova uživo i unapred snimljenog materijala, ali sve se odvija u glavnoj sobi za ćaskanje.Preko Zuma gosti mogu da rade nekoliko različitih stilova opuštajuće joge. Potom slede časovi šijatsu masaže gde profesionalni maser uči sve preko video poziva kako mogu sami sebe da izmasiraju i da odstrane stres. Naravno tu su i časovi surfovanja koji vam pomažu da održite fizičku aktivnost i da se malo pokrenete.

- Ja sam sama dobrovoljno otišla u samoizolaciju, volim da imam isplaniran dan i da se družim s drugim ljudima - kaže Dunford.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati