Putovanja

[ Izvor: Washington post ]

28. 03. 2020. 22:00 1

Noć u luksuznom karantinu uz korona test za 2.000 evra

Švajcarska kompaija L Bižu (Le Bijou) koja pruža usluge na najvišem nivou, ponudila je luksuzne karantine u kojma bi boravak dnevno koštao i 1.800 evra.

Ako je potrebno, usluga podrazumeva i luksuzno testiranje na virus koje košta 500 franaka, ali i posete lekara i sestara 24/7.

- Početkom marta prihodi su značajno opali - rekao je Aleksander Hubner, suosnivač i izvršni direktor kompanije Le Bijou Hotel & Resort Management AG, koja upravlja nekretninama u Bazelu, Ženevi, Cirihu i drugim mestima širom Švajcarske, koja je sa nešto manje od 10.000 zaraženih na osmom mestu u svetu.Rekli smo, ok, na to moramo odmah reagovati i reagovali smo - rekao je Hubner i podsetio da se komapnija pre izbijanja epidemije koronavirusa brinula o klijentima koji su mogli da plate noćenje između 800 i 2.000 evra.Na njihovoj listi gostiju su kraljevska porodica Saudijske Arabije, suosnivač Epla Stiv Vozniak i autor Vuka sa Vol Strita, Džordan Belfort.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati