Ljubav

Direktno.rs [ Izvor: Mediji ]

06. 04. 2022. 06:19 1

Otkazala venčanje: Zgrozila se šta mu je našla

Buduća mlada otkazala je venčanje iz snova pošto je pronašla sakrivene foldere na računaru svog partnera.


Gotovo se ništa ne može porediti sa srceparajućim osećajem kada otkrijete da je osoba koju volite zapravo neko koga ne poznajete. Za jednu ženu, ovo nesrećno otkriće dogodilo se samo nekoliko meseci pre njenog venčanja iz snova sa ljubavlju njenog života, piše Daily Star.

U snimku objavljenom na TikToku, jedna korisnica je podelila kako se njen svet srušio nakon što je naišla na folder na radnom računaru svog, sada bivšeg partnera. 

Marija (25) otkrila je svoju tragičnu priču na društvenim mrežama: "Zamislite da ste vereni, 3 meseca udaljeni od venčanja iz snova, pozivnice su već poslate i onda jednog nasumičnog četvrtka saznate da vaš verenik krije porno folder u kom su bile i fotografije vaših sestara i njegovih koleginica."

Marija je u komentarima detaljnije objasnila šta se dogodilo: "Pomagao mi je da se prijavim za posao, jer mi kompjuter nije radio. Sačuvao je moju biografiju na svom radnom računaru i otvorio je folder da pogleda da li su datoteke preuzete."

Nakon što je kliknula na određeni folder za koji je mislila da sadrži njen rezime, otkrila je fotografije svojih sestara i drugih osoba, čija su lica bila fotošopirana na tela glumica filmova za odrasle. „Rekao je da voli da gleda u te fotografije tokom posla i da ih zamišlja gole jer mu je bilo dosadno i bilo mu je uzbudljivo da to radi u toku radnog vremena“, dodala je žena.

Pojasnila je da je njen verenik do ovih fotografija došao tako što je uhodio svoje koleginice i njene sestre na društvenim mrežama.

Od kako je objavljen na TikToku, ovaj video je postao viralan i prikupio je neverovatnih 720.000 pregleda. 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Sednica o litijumu

Zoran Živković [02.10.2024.]

Video dana

Električna turpija za nokte

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati