Ljubav

Direktno.rs

24. 02. 2022. 21:26 1

4 najčešće greške u seksu

Koje su to četiri najčešće greške koje radite u spavaćoj sobi i šta umesto njih treba da učinite.

1. Vaš fokus je ‘preuzak’

Mogli biste nenamerno svu ‘seksualnost zarobiti’ u spavaćoj sobi. Pokrenite se komplimentima tokom dana, nagoveštajima da jedva čekate da kasnije budete sami, i potrudite se da poneki komplimenti ne sadrže malo seksualne naklonosti. Mentalna predigra će sigurno zasladiti raspoloženje pre nego što se bacite na ‘pravi posao’.

2. Previše cenite 'glavno jelo' u odnosu na 'predjelo'

Ponekad se previše fokusiramo na sam seks, a to nije dobro. Ženama je potrebno više vremena nego muškarcima da se uzbude pa morate usporiti s predigrom. To je jednostavna jednačina, ali što ste sporiji, ona će brže doživeti orgazam kada je u pitanju stvarni odnos. I što ona brže doživi vrhunac, manje vremena vama ostaje za skretanje misli koje vam pomažu da prerano ‘završite zabavu’.

3. Previše vodite

Momci mogu biti krivi jer pokušavaju da budu vođe, što možda nije najbolji način da oduševe partnerku. Niko ne zna njene želje bolje od nje, pa ni vi, zato pronađite prave položaje. Ako je potrebno budite na leđima, gde ona može kontrolisati tempo, pokrete i uglove kontakta. Obratite pažnju na pokrete njenih kukova i karlice. Zamislite ovo kao GPS ka njenim zonama užitka pa pokušajte da pratitete pokrete kada ponovno sednete za volan.

4. Ne obraćate pažnju na ono što se događa ‘posle’

Ono što se događa posle seksa jednako je važno kao i ono što se događa pre, zato se nemojte samo okrenuti i zaspati. Duguješ joj neku intimnost u obliku poljubaca i maženja. Zašto? Jer, dok se tokom seksa osećaš kao Bog, ona nakon seksa treba da se oseća cenjenom, obožavanom i voljenom. Zauzvrat će ona biti spremnija da ponovo proživi isto iskustvo i možda čak biti opuštenija u isprobavanju novih stvari.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Sednica o litijumu

Zoran Živković [02.10.2024.]

Video dana

Električna turpija za nokte

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati