Ljubav

Direktno.rs

04. 01. 2022. 22:02 0

Pet žena podelilo bizarna seksualna iskustva

Igrice u krevetu nekad rezultiraju ponižavajućim iskustvom, a neka od njih otkrilo je pet žena.

Evo nekoliko najsmešnijih činova koji nisu prošli kako treba:

1. Ne samo da nije bio obdaren, a prilično sam sigurna da nisam bila s nekim sa manjim penisom, nego nije imao pojma šta radi, a nije imao ni mnogo vremena da shvati, pre nego što je sve bilo gotovo. Zapravo je samo on imao seks, promašio je, ali sam uzdisala kao da nije - priča ova devojka, a prenosi dailystar.co.uk.

- Narednog puta, ja sam se pobrinula da uradi šta treba, ali još uvek nisam ništa mogla da osetim - navodi ona.

2. Prvi seks sam imala sa prvim dečkom sa kojim sam se zabavljala. Sve je išlo odlično. Posle nekoliko meseci bila sam spremna za seks, na njegovo zadovoljstvo. Došli smo u njegovu sobu gde je upalio nekoliko sveća. Bilo je fantastično, bila sam impresionirana, ne samo zbog sveća, nego i zbog toga što je soba bila čista. Bila sam nervozna, jer sam znala da je bio sa nekoliko devojaka. Bili smo u horizontali, kad je odjednom počeo da izvaljuje prostote. I to ne seksi prostote, već one užasne. Izgledalo je da očekuje nekakvu reakciju, pa sam klimnula glavom i promrmljala nešto za šta sam se nadala da zvuči kao zadovoljno "jea" - bilo je prvo seksualno iskustvo jedne devojke.

- Pričo je neprekidno o tome kako je iskusan i kako će mi pokazati tajni pokret. Neću da lažem, mrzela sam svaki trenutak. Kretnje su mu bile kao da je kit nasukan na plažu. Tresao se i tresao i izgledao tako zadovoljan sobom jer je bio ubeđen da mi pruža neviđeno zadovoljstvo.

- Od tada nisam imala seks.

3.  Prvi oralni seks koji sam nekome pružila trajao je sat vremena. Zašto me nije zaustavio ranije, ne znam, tada sam bila naivna devica. Pošto sam bila na kolenima sat vremena, noge su mi utrnule, pa sam u pokušaju da ustanem, udarila glavom u zid - užasnuta je devojka.

4. Jedan moj kolega se uvek hvalio kako je dobar u seksu i kako mu je penis veliki. Rešila sam da to proverim i bez zezanja, imao je možda oko 5 centimetara u erekciji!
Povrh svega, počeo je da plače, jer je imao devojku i nije mogao da poveruje da ju je upravo prevario. Na kraju sam morala da je zovem da dođe po njega.

5. Smuvala sam se s momkom koji se hvalisao kakav je pastuv u krevetu. Ispostavilo se da nema pojma o čemu priča, nije mogao da me naloži, stalno je "ispadao" iz mene, prebrzo završio... To je 60 sekundi mog života koje nikada neću vratiti - jada se ova devojka.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]

Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati