Ljubav

Direktno.rs

03. 12. 2021. 22:14 1

6 trikova da vaš muškarac radi ono što želite

Svi znamo one žene koje mogu da ubede svoje muževe da urade bilo šta. U međuvremenu, neke druge žene nemaju pojma kako da nateraju svoje muškarce da rade šta one žele, i pitaju se kako to uspeva nekim drugim ženama. Zato nastavite da čitate, jer ćete možda shvatiti neke savete i trikove koje ove pametne žene koriste da nateraju svoje muškarce da rade ono što one žele.

1. Ljubazni podsetnici su korisni u odnosima.

Ponekad zaboravljamo stvari, u ovim stresnim vremenima to je prilično često. Reći ćeš mu jednom i zaboraviće, jer je verovatno razmišljao o poslu ili nečem drugom. Zato pošaljite svom čoveku ljubazan podsetnik, postoji razlika između prigovaranja i podsetnika, a lep podsetnik će sigurno dovesti do pozitivnijeg rezultata.

2. Nemojte se svađati oko onoga što želite.

Hajde da ovo razjasnimo, svađa svojim mužem samo će ga naterati da kaže ne šta god želite da uradi. Muškarci mrze probleme i svađu, pa će traženje onoga što želite na lep način na kraju naterati vašeg muškarca da uradi ono što želite.

3. Naterajte ga da pomisli da je on došao na tu ideju.

Ponekad muškarci mogu biti zaista tvrdoglavi, samo da bi vas zadirkivali. Dakle, ako je vaš muškarac takav tip, onda ćete morati da okrenete stvari kako biste ga naveli da pomisli da je došao na ovu ideju. Ako vaš muškarac zaista brzo zaboravlja, onda je ovaj način najbolji da ga naterate da radi šta god želite.

4. Pokažite mu koliko ste ponosni na njega.

Muškarci vole kada im kažemo koliko ih cenimo, koliko smo ponosni na njih i koliko su važni. Dakle, nakon dugog dana kada ste obasipali svog muškarca ljubavlju i privrženošću, veoma sumnjamo da će reći ne bilo čemu što od njega tražite.

5. Tražite ono što želite odmah nakon što njegov omiljeni fudbalski tim pobedi.

Želite da uhvatite svog muškarca u najboljem raspoloženju i zamolite ga za nešto što želite? Pitajte ga nakon pobede njegovog omiljenog fudbalskog tima. On će biti najsrećniji čovek na svetu, reći će da na bilo šta.

6. Nađite se na pola puta.

Odnosi se svode na davanje i primanje. Najvažnije pravilo u svakoj vezi je susret na pola puta, ne možete sve vreme da radite po svom, a ne može ni on. Ako primenite ovaj pristup, sigurno ćete imati zdrav odnos koji će učiniti oboje srećnijim.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]

Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati