Ljubav

Direktno.rs

03. 12. 2021. 15:06 0

Vrste muškaraca u koje nije pametno da se zaljubite

Što pre shvatite s kakvim momkom imate posla, to bolje. Život je kratak i ne isplati se da gubite vreme na muškarca koji vas neće učiniti srećnom, već će se sve svesti na to da se vi nadate, a on živi kako želi.

1. Mamina maza

To su muškarci koji se ne usuđuju da donesu nijednu odluku bez maminog savetovanja i odobravanja. Njima je mama baš uvek na prvom mestu. I dok je poštovanje i briga za roditelje pozitivna strana karaktera, preterana povezanost otkriva nesamostalnog i nesigurnog pojedinca.Kad se nađete s takvim muškarcem u vezi, možete očekivati kako će on i njegova majka donositi sve važne odluke vezane za vaš zajednički život. Od izbora kuće u kojoj ćete živeti, njegove odeće, načina vaspitanja dece...

"Mamina maza" je tip koji će pre pitati mamu za savet nego partnerku. Uvažavaće pre majčino mišljenje, nego ono žene sa kojom živi. Takođe, ovakvi muškarci očekuju od žena da se o njima brinu kao što su to radile njihove majke.

2. Ne želi obavezu

Kad vam muškarac kaže da ne želi ozbiljnu vezu i obavezu u životu, budite sigurne da tako i misli. Ne pokušavajte da pronađete opravdanja i naivno verujete da će se to promeniti kad vas bolje upozna.

Takvi tipovi su često vrlo samoživi i očekuju da se svi prilagođavaju njima. Sad razmislite - da li želite to u životu, da budete nečija senka? Osim toga, imajte na umu da, dok vi čekate njegovu naklonost, život prolazi, a time i prilike za pravu ljubav koja bi vas zaista ispunila i usrećila.

3. Igrač

Ovaj tip muškarca vezu shvata kao igru, a zavođenje kao lov. I tu leži izazov koji ga ispunjava. Jednom kad uhvati "plen" on prestaje da mu bude zanimljiv, pa traži dalje. 

Ukoliko nekim slučajem završite u braku sa ovakvim momkom, budite spremne na to da će mu preljuba postati drugo ime. To je jače od njega. "Igrač" nije dobar materijal za ozbiljnu vezu, već više za kratkotrajno ispunjavanje slobodnog vremena i razbijanje trenutaka dosade.

4. Narcis

Kao što možete da pretpostavite, ovde se radi o tipu muškarca kojem žena zapravo nije ni potrebna. On je zaljubljen u sebe i to ga ispunjava. Ovakvi likovi su obično lepuškasti muškarci koji veoma vode brigu o sebi, a pred ogledalom su u stanju da stoje duže od mnogih žena.

Očekuju da se sve vrti oko njih pa tako i potencijalna partnerka. Još ako im se pritom svakodnevno divi - možda je i ožene. "Narcisi" su veoma orjentisani na sebe i zapravo ih ne zanima previše šta se događa kod drugih ljudi, pa ni kod njihovih žena. 

5. Pahuljica

To su tipovi koje nikad ne možete da shvatite ozbiljno. Na primer, muškarac "pahuljica" će da vam govori da mu se veoma sviđate, a zatim neće naći vremena da vas odvede na sastanak kako bi se bolje upoznali. I na tome će ostati.

Ovakvi likovi se konstantno ponašaju neozbiljno, kao da ne znaju šta bi uradili sa svojim životima, iako možda imaju više od 40 godina. Nisu u stanju da donose odluke, posebno ne životno važne, već radije lepršaju kako ih vetar nosi, pa šta bude.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]

Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati