Ljubav

Direktno.rs

07. 10. 2021. 20:59 11

SVINGERKE: "Kad nisam u fazonu, pustim ga mami"

Medi Brok i njena majka su toliko bliske da dele čak i Medinog muža. Medi kaže da joj to savršeno odgovara jer kada nije raspoložena da bude intimna sa svojim suprugom, on uvek može da se obrati njenoj mami za "usluge". Ako ni tašta ne ispuni kriterijume i on ostane nezadovoljen, Medi u ponudi ima i svoju sestru da se "zaigra" sa njenim mužem.

"Mama i ja smo obe svingeri i to je super. Znate zašto? Jer kada ja nisam raspoložena, mogu samo da pustim muža da je ima", rekla je u jednom videu slobodoumna Medi, a zatim ponosno i izričito dodala:

"Da, ja sam takva žena".

Ovaj video snimak na društvenoj mreži TikTok izazvao je velike i burne reakcije, a pogledan je gotovo osam miliona puta. Nikome nije jasno ovakva vrsta odnosa u porodici i kako se to majka i ćerka dobacuju sa Medinim suprugom kao lopticom skočicom.

Medi Brok je, međutim, istakla da ona na taj način muža čini srećnim, a ako je on srećan, onda je i onda, pa sve to zajedno implicira na sreću njene majke, pa se tu malo ubaci i sestra da sve začini, pa su svi tada jedna srećna zajednica.

Medi je u drugom videu nastavila sa detaljisanjem o porodičnom, intimnom i svingerskom životu i sa pratiocima podelila da dozvoljava svom mužu da "ima" njenu mamu nekoliko puta nedeljno. Ako njen muž nije zadovoljan iskustvom, ponekad će dopustiti i sestri da se "igra" s njim.

Bilo je na hiljade komentara ispod njenih video klipova, a najviše njih se odnosilo na detalje odnosa među porodicom, sam početak deljenja partnera, ali i na prvi razgovor koji je ustanovio nova pravila "igre" između mame, ćerke i njene sestre.

"Kako ste uopšte pomenuli ovo prvi put", "Neke stvari ne treba da se objave na internetu", "Svingeraj je jedna stvar, ovo je potpuno drugi nivo", bili su samo neki od komentara i začuđenih reakcija, a nikome i dalje nije jasno kako jedna ovakva priča može da funkcioniše u praksi, normalnom svetu i civilizovanom društvu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 11

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]

Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati