Ljubav

Direktno.rs

07. 10. 2021. 06:50 0

Venčali se na granici: "Hteli smo da svedoče našoj sreći"

Kanađani Karen Mehojni i njen verenik Brajan Rej odlučili su da se venčanju na granici SAD i Kanade, a razlog je daleko od ekscentričnog. Naime, zbog pandemije koronavirusa i ograničenja putovanja usled iste, porodice ove žene nije mogla da prisustvuje venčanju.

- Bilo mi je važno da venčanju prisustvuju moji roditelji i baka koja ima 96 godina, da vide najsrećniji dan u mom životu. Hteli smo da oni svedoče našoj sreći - rekla je Karen.

Kako je objasnila Sjedinjene Američke Države su ograničile "manje važna" putovanja na kopnenim prelazima sa Kanadom početkom pandemije.

- Vazdušni saobraćaj između zemalja je moguć, ali iako su članovi moje porodice vakcinisani, mišljenja sam da ih to dovodi u veći rizik, posebno baku koja ima toliko godina - rekla je ona i dodala da imaju prijatelja koji radi na graničnoj patroli i koji je pomogao da se sve organizuje, a da se ograničenja ispoštuju.

Mladenci su se sa mladinom porodicom susreli na granici 25. septembra, a ceremonija je organizovana na mestu koje više liči na livadu, nego granični prelaz.

Između njih nije bilo ograde, ali su se ipak držali svako na svojoj strani, mladenci i mladoženjini roditelji, bliski prijatelji i matičar su stajali na tlu SAD-a, a mladina porodica na tlu Kanade. Ipak, ona je uspela na kratko i da se zagrli sa članovima svoje porodice.

Posle venčanja, novopečeni bračni par je podelio svoje iskustvo.

- Plakao sam jer sam znao koliko joj znači to što su joj roditelji i baka tu - rekao je Rej.

Inače, Rej i Karen upoznali su se pre 35 godina, kada je on nju učio da skija. Godinama su bili prijatelji, oboje su bili u brakovima i dobili po dvoje dece. Pre deset godina Rej je i njenoj deci držao časove skijanja, a neposredno posle toga oboje su se razveli.

Nekoliko godina su bili u vezi, a Rej je u martu ove godine odlučio da je zaprosi.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]

Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati