Ljubav

Direktno.rs

10. 09. 2021. 21:52 0

Jedva preživela oralni seks: Zbog antibiotika u bolnici

Žena (31) iz Španije završila je u bolnici posle oralnog seksa sa svojim partnerom odnosno pošto je progutala njegovu semenu tečnost. Evo šta se tačno dogodilo:

Naime, ona je alergična na penicilin, a partner je pre seksa uzeo antibiotik. Sastojci iz leka su završili u njegovoj spermi i na kraju u njenom telu.

Nakon seksa je pala u anafilaktički šok, nije mogla da diše, povraćala je… Hitno su je prevezli u bolnicu. Tamo su joj dali dozu adrenalina i steroida kako bi disanje vratili u normalu.

Kada je došla sebi, uveravala je lekare u Opštoj bolnici Universitari d’Alacant da pre vođenja ljubavi nije pila antibiotike, iako su oni sumnjali da jeste. Ipak, kasnije su shvatili da je njen partner pio lek za lečenje upale uva – jedan oblik penicilina.

Njen slučaj objavili su u British Medical Journal Case Reports i kažu da je to prvi zabeležen slučaj tog tipa. Upozorili su ljude koji znaju da su alergični na penicilin, da koriste kondome tokom seksa kada jedan od partnera uzima lek tog tipa.

Lekari napominju je da je bilo slučajeva kada je do alergijske reakcije kod partnera došlo nakon ljubljenja, ali još nikada nisu čuli da se to dogodi nakon oralnog seksa.

Muškarac je popio lek otprilike četiri sata pre seksa. Žena se od alergijske reakcije potpuno oporavila tek posle nedelju dana, prenosi The Sun.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Bg kontejneri

Zoran Živković [07.10.2024.]

Video dana

Probaj i ti, zabavno je

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati