Ljubav

Direktno.rs

12. 09. 2021. 14:05 0

5 glupih razloga za svađu u vezi

Svaki odnos sastavljen je od uspona i padova, odnosno i od najveće emocije, do rasprava, konstruktivnih razgovora, pa sve do sitnih raspraca koje se javljaju u partnerskim odnosima. Nemojte da vam neke bezazlene situacije postanu deo svakodnevnih rasprava što može potencijalno narušiti vaš odnos na duže staze.

Postoje razne situacije u kojima partneri ulaze u konflikte, ali često se može desitit da oni nastaju zbog bezazlenih situacija. Ako primetite da se u vašem odnosu dešavaju ovakve situacijem, onda se najverovatnije sporite oko bezazlenih situacija:

Neodgovaranje na poruke - možda vaš partner ili partnerka jednostavno nemaju slobodnog vremena u toku dana, da bi odmah pogledali u telefon i odgovorili vam. Ukoliko su zaposleni onda se češće dešava da vam partner odmah neće odgovoriti, ali ne brinite samo su zauzeti.

Zašto si se okrenuo za njim ili njom - ovo je često okidač koji se može čuti kao razlog za neku vrstu rasprave, ali to što će vaša partnerka ili partner pogledati nekoga, to ne znači da je problem u vama, nego da svako ima pravo da da svoj sud o nekome odnosno da li mu se nešto dopada ili ne.

Ukoliko obučete nešto i to se vašem partneru ili partnerki ne dopadne - to ne mora da znači da mu se ili da joj se ne dopadate vi, nego prosto svako ima svoj ukus i okej je da se nekome nešto ne dopadne, ne brinite to nije signal da se ne sviđate vašoj voljenoj osobi. 

Bespotrebna ljubomora - ovaj fenomen se često javlja kada partneri nemaju dovoljno poverenja jedno u drugo, ali ukoliko se ono izgradi, potrebno je da ovakvu opciju skroz isključite jer će takva situacija opteretiti vaš odnos.

Lajkovanje fotografija i zapraćivanje na društvenim mrežama - ovaj vid komuniciranja vašeg partnera ili partnerke sa nekim sa mreža ne mora nužno da znači da neko radi nešto pogrešno, jednostavno je takavo sklapanja poznanstava i održavanja odnosa danas postalo svakodnevica.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]

Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati