Ljubav

Direktno.rs

29. 07. 2021. 06:35 0

4 rečenice koje muškarci ne praštaju

Dobro razmislite pre nego što nešto kažete u besu, jer muškarac neće uvek pokazati da je povređen.

Kada je reč o muško-ženskim odnosima postoje određena pravila koja bi trebalo poštovati, ukoliko ne želite da povredite osećanja onog drugog.Muškarci važe za jači pol, ali postoje stvari koje i njih mogu da povrede, i to do srži.

Dobro razmislite pre nego što mu nešto kažete, posebno ako znate da bi to moglo da ga uvredi, jer muškarac neće uvek pokazati da je povređen, a ove rečenice ne bi trebalo da izgovarate ni u najvećem besu.

1. "Ti si mamin sin"

Ovu rečenicu ne bi trebalo da izgovarate, jer ga je na kraju ta žena njega rodila, hranila i odgajala i od njega napravila čoveka kakav je danas. Muškarci su osetljivi na svoje majke i vole da čuju samo lepe stvari o njoj i njihovom odnosu.

Dok je odnos između sina i majke u granicama normale i ne narušava vaš odnos, onda svakako nema razloga za brigu.

2. "Moramo da pričamo"

Čim čuju ove reči, muškarce odmah hvata panika i u glavi prave najgore moguće scenarije. Ukoliko postoji neki problem, onda bi o njemu trebalo i da razgovarate, inače ga nećete nikada rešiti.

Ali započinjanje konverzacije ovim rečima je kardinalna greška, jer će se uplašiti i povući.

3. "Tvoji prijatelji su tako dosadni"

Većina žena nije oduševljena društvom svog partnera, jer misle da prijatelji loše utiču na njega. Ako vam se oni ne sviđaju i to mu kažete, onda može nastati veliki problem. S druge strane, ako vam se sviđaju, muškarac može postati ljubomoran.

Zato je najbolji savet da uvek pažljivo pričate i sa njima i o njima. Ukoliko vam nisu simpatični, a ne prave vam konkretne probleme u životu, ne govorite parteru kako vam se ne dopadaju, jer će ga to sigurno povrediti.

4. "Moj bivši bi to bolje uradio"

Sasvim je pogrešno spominjati bivše partnere ili još gore upoređivati sadašnjeg sa bivšim dečkom. Ono što je bivši radio ili nije radio, sada nije ni bitno. Sadašnji partner ima svoje vrline koje su vas privukle i fokusirajte se na njih.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]

Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati