Ljubav

Direktno.rs

29. 04. 2021. 18:09 0

Varao je devojku, ljubavnica joj javila: A onda veridba

Anonimna devojka je rešila da podeli propalu ljubavnu priču sa svima na internetu, pošto joj nije bilo jasno da li je ispravno postupila.

- Viđala sam se s jednim muškarcem dva meseca. Išli smo na kafu, u šetnje, spavali zajedno... Nedugo posle toga saznam da ima devojku i prekinem svaki kontakt sa njim. Kao žena ženi joj sve to kažem, jer bih ja prva volela da znam da mi partner radi takve stvari. Bila je zahvalna i u šoku. Pola godine posle toga verili su se. Sad se pitam ko je od nas troje budala - napisala je devojka i ovom pričom izazvala lavinu komantara u kojima je nastala debata.

Njen "slučaj" izazvao je mnoštvo reakcija:

- Pa imala je dve opcije. Oprostila mu je ili ju je on ubedio nekako da ti lažeš i da zapravo želiš da ih rastaviš - napisao je jedan korisnik dok je drugi imao drugačiju teoriju: "Ma obožavaju one takve likove, poslala si joj dokaz da je šmeker i faca, sad ima razlog da ga voli, nema tu ništa čudno, redovna pojava..."

Ali bilo je i onih koji su pohvalili mladu devojku: "Ti si postupila kako jesi, savest ti je čista. Drugo nije ni bitno, njihov život, njihova stvar", napisala je druga anonimna korisnica, a treća je dodala: "Strah od samoće je čudo".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]

Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati