Ljubav

Direktno.rs

27. 04. 2021. 22:01 0

Prosto je: Najuzbudljivija reč tokom seksa

Neke ljude bezobrazne reči u krevetu uzbuđuju više nego bilo šta što biste fizički mogli da uradite. Drugi razmišljaju da probaju čuveni "dirty talk", ali ne znaju odakle bi krenuli ni šta bi tačno trebalo da kažu. Laknuće vam kada čujete da uopšte ne morate da budete maštoviti niti da "izmišljate toplu vodu" kada je u pitanju seksi šaputanje u krevetu.

Šta više, mnogi muškarci i žene su na društvenim mrežama otkrili da ih najviše uzbuđuje kada partner tokom seksa izgovori njihovo ime. To, naravno, može da se uradi na različite načine - možete tokom predigre, recimo, da šapnete partneru ime na uvo, ili da ga uzviknete na vrhuncu "igre".

- Tokom seksa volim da čujem kako izgovara moje ime - napisala je jedna žena na Tviteru, a druga dodaje da inače ne voli svoje ime, ali da je baš to "pali" u krevetu.

I dok se mnogi pitaju otkud toliko seksi čarolije u izgovaranju imena, profesorka psihologije doktorka Mišel Druan kaže da kada čujete sopstveno ime tokom seksa, to pomaže da se bolje povežete sa partnerom.- Ljudima je u prirodi da traže pripadnost i ljubav, a kada neko izgovori naše ime, potvrđuje bliskost i pojačava osećaj pripadnosti - kaže ona.

I klinički seksolog Sindi Darnel saglasna je sa ovom teorijom. Ukoliko razmišljate o "bezobraznoj priči" u krevetu, bilo da biste se zadržali samo na izgovaranju imena ili biste išli dalje od toga, pametno je da pre toga razgovarate sa partnerom.

Ne volimo svi iste stvari u seksu, pa je uvek bolje da unapred popričate o nečemu, nego da "upropastite" seks nečim što partneru neće prijati.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]

Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati