Ljubav

Direktno.rs [ Izvor: The Sun ]

28. 03. 2021. 21:00 0

Nikada nisu vodili ljubav: Strah od HIV-a je prejak

Iako se vole, jedan istopolni par iz Velike Britanije nije siguran da li vredi rizikovati zdravlje zarad intime, pa su zato potražili savet od popularne psihoterapeutkinje.

- Mnogo volim svog dečka ali nikada nismo bili intimni jer se plašimo HIV-a. Obojica smo nevini, nikada pre nismo vodili ljubav, ja imam 31 godinu a on je šest godina mlađi, upoznali smo se preko aplikacije za upoznavanje.

- Baš smo zaljubljeni i viđamo se svakog dana, a zbog pandemije naši izlasci se svode na skromne, ali romantične šetnje - ispričao je anonimni Britanac i dodao da su nedavno počeli da pričaju o seksu, ali da je problem strah koji obojica imaju.

- Kolike su šanse da ćemo zaraditi HIV? Da li vredi rizikovati zdravlje zarad intime - upitao je psihoterapeutkinju.- Ako oboje nikada niste imali odnose male su šanse da imate HIV ili bilo koju drugu polno prenosivu bolest. Ali najbolje bi bilo da se testirate, pa potom da se sa čistom svešću upustite. Takođe imajte u vidu da mnogo ljudi živi sa HIV-om, koji je danas izlečiv - odgovorila je psihoterapeutkinja na portalu "The Sun".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]

Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati