Ljubav

Direktno.rs

03. 03. 2021. 10:31 0

Saznala da muž ima još jedan brak: Našla fotku s venčanja

Ive Gibnei, iz Velike Britanije, saznala je da je njen suprug Moris bigamista nakon što je slučajno našla fotografiju sa njegovog venčanja sa drugom ženom.

Objasnila je da se udala za njega posle samo tri meseca veze i da su se upoznali u Nigeriji, a tek posle 17 godina zajedničkog života saznala je da nije jedina žena u njegovom životu.

- Najsnažniji je osećaj apsolutne izdaje. Nije to bila samo veza. Brak je zavet ljubavi i posvećenosti. Kad ste u srećnoj vezi, ovako nešto vam ne pada na pamet - rekla je za medija.

- Bila sam žrtva bigamije, ali bar je nešto dobro proizašlo iz ovoga. Moji sinovi - dodala je.

Bili su u procesu razvoda

Moris je često bio odsutan od kuće dok je radio na naftnoj platformi na Bliskom istoku. Suzana Prudhoe, njegova druga supruga, upoznala ga je u Omanu u septembru 2011. godine. Verili su se osam meseci kasnije i venčali u martu 2013.

Dva meseca ranije Moris i Ive su započeli proces razvoda zbog prevelike udaljenosti, ali su i dalje bili zvanično u braku. Moris se za to vreme ponovo oženio i potom je uslovno osuđen. Ive je ispričala kako je saznala za aferu.

- Gledala sam fotografije njegove porodice na Fejsbuku i videla jednu gde je njegova sestra bila svečano obučena i pozirala sa nekim drugim ljudima koji su izgledali kao da se spremaju da prisustvuju venčanju. Počela sam da sumnjam, ali moji prijatelji su me ubeđivali da sam sve umislila i da se moj suprug nije ponovo oženio. Na kraju se ispostavilo da sam bila upravu - rekla je za britanski "Mirror".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]

Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati