Oblici ponašanja u vezi od kojih treba da bežite | Ljubav i seks | Direktno

Web portal Direktno.rs koristi kolačiće i Google analitiku u svrhu merenja i prikazivanja oglasa koji su prilagođeni vama. Kliknite na dugme Prihvatam kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno vama. Saznaj više

Ljubav i seks

Direktno.rs

20. 02. 2021. 20:57 0

Oblici ponašanja u vezi od kojih treba da bežite

Ne možemo sa sigurnošću da utvrdimo zašto je došlo do toga ali je naša kultura uspela da romantizuje neke oblike ponašanja koji apsolutno - nisu prihvatljivi.

Postoji čitav niz negativnh oblika ponašanja u vezi, za koja se veruje da su sasvim normalna i očekivana pojava, na koju se samo treba navići. Štaviše mnogi oblici ponašanja koje ćemo vam danas navesti, a od kojih treba da bežite se vremenom pretvaraju u toksične.

Loši momci se na kraju pretvaraju u dobre

Sigurno ste upoznati sa konceptom - lošeg momka i dobre devojke. Uprkos tome što nekog volite i što mislite da će ga vaša ljubav na kraju promeniti, ako je on po prirodi takav kakav vam se prikazuje, gotovo su minimalne šanse da vi tu nešto možete da promenite. Ovakve veze se završavaju u suzama, pri čemu će on pre ili kasnije pokazati svoju nasilnu stranu.

Ljubomora je ponekad pozitivna

Kada vidite da vaš momak pokazuje veliku ljubomoru kada pomenete svog bivšeg ili muške prijatelje, skloni ste da pomislite kako je sigurno veoma zaljubljen u vas. Sigurno u sebi mislite da ga pomisao da bi vas mogao izgubiti navodi da bude ljubomoran, ali ne u pitanju je nešto sasvim drugo. Ljubimorne osobe su nesigurne u sebe i želeće da vas odvoje od ostatka sveta ako treba kako bi imali kontrolu nad vama.

Momci su po prirodi emocionalno nedostupni

Iako se većina momaka pretvara da je emocionalno nedostupna, zapravo nije reč o tome da oni ne znaju kako da se obavežu već to ne žele. Ako se nekom muškarcu zaista sviđa neka devojka i ako gaji romantična osećanja prema njoj, ona neće poput školjke morati da ga otvara jer će joj on pokloniti svoje scre na dlanu. Muškarci imaju osećanja ali ih treba znati pokrenuti.

Ljubav je dovoljna

Žao nam je ako ćemo vam srušiti snove ali ako on nije taj, ljubav zaista nije dovoljna. Iako je jedina stvar koju na svetu svim srcem iskreno želite ta da volite nekog i da taj voli vas, u praksi nije sve tako jednostavno. Naročito ne ako je jednosmerna ljubav. Pa čak i ako postoje emocije sa njegove strane, u mnogim slučajevima samo ljubav nije dovoljno. Na toj listi mora biti poštovanja, kompromisa, razgovora, sličnih pogleda na svet i brojnih drugih stvari. Ljubav predstavlja samo temelj, piše "Her Way".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se

Bogat repertoar

Zoran Živković [24.02.2021.]

Video dana

Kad dobro naoštriš mač

Anketa

Koji hit Đorđa Balaševića najviše volite?

Rezultati